به گزارش خبرنگارمهر، محمد فرهادی ظهر امروز شنبه در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه کردستان در سنندج، گفت: یکی از اولویت هایی که در دانشگاه کردستان با توجه به ظرفیت های معدنی وکشاورزی این استان باید دنبال شود ایجاد و تقویت رشته های مهارتی است.
وی عنوان کرد: ایجاد دانشگاه های جدید التاسیس نیاز به طی پروسه طولانی دارد بنابراین باید توان و تلاش را بر تقویت دانشکده های واقع در دانشگاه کردستان و تبدیل این دانشگاه به مرکز جامع معطوف کرد.
وی با اشاره به اینکه سند آمایش آموزش عالی در کشورمان تهیه و تدوین شده است، بیان کرد: در این طرح کشور به ۱۰ منطقه آموزشی تقسیم شده است و بر اساس آن آینده آموزش عالی در کشور مورد حمایت قرار می گیرد.
وزیر علوم ادامه داد: ورودی امسال رشته های مهارتی ۲۷ هزار نفر از میزان ظرفیت ۷۰۰ هزارنفری ورودی های به دانشگاه ها بوده است که این ضعف باید اصلاح شود و رشته های مهارتی تقویت شوند.
فرهادی افزود: توسعه دانشگاه کردستان ضروری است و در این راستا باید در چارچوب طرح آمایش دانشگاه کردستان به دانشگاه جامع تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه نسبت دانشجو به استاد در کشورمان ۲۷ به یک است، عنوان کرد: این نسبت در دانشگاه کردستان ۲۹ به یک است که مطلوب نیست و باید برای رسیدن به میانگین کشوری تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه شم توسعه نسبت دانشجو به استاد ۲۲ به یک مصوب شده است، بیان کرد: باید به دنبال ردیف استخدامی بود و نسبت مذکور در استان کردستان ارتقا یابد.
وزیر علوم با بیان اینکه کمبود خوابگاه یکی از مشکلات جدی در کشورماست، ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه ساخت خوابگاه با بودجه دولتی ممنوع شد و به همین دلیل وزارتخانه به این حوزه ورور پیدا نکرد.
وی اظهارداشت: امیدواریم در برنامه ششم توسعه با تمهیداتی که اتخاذ شده بتوانیم به صورت مشارکتی اقدام به احداث خوابگاه کنیم که در این راستا برنامه ریزی ایجاد ۳۰۰ خوابگاه را کرده ایم.
وزیر علوم اظهارداشت: ۱۴ میلیار تومان بودجه امسال تحقیقات و پژوهش و و تامین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه های کشور است که تاکنون این مبلغ تخصیص پیدا نکرده است ولی در صورت تخصیص آن بخشی از مشکلات فعلی در حوزه آزمایشگاه در کشور رفع می شود.
نظر شما