۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۰

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۳۰ پیاده گرگان:

برگزاری رزمایش برای بالا بردن سطح توان فنی یگان ها ضروری است

برگزاری رزمایش برای بالا بردن سطح توان فنی یگان ها ضروری است

گرگان- فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۳۰ پیاده گرگان گفت: برگزاری رزمایش برای بالا بردن سطح و توان فنی یگان ها امری ضروری است.

سرتیپ دوم مهدی معمارباشی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان این که رزمایش محمد رسول‌الله در استان سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است، اظهار کرد: برگزاری رزمایش و فلسفه اجرای آن برای سنجیدن تحرک و چالاکی یگان‌ها و میزان آمادگی رزمی کارکنان خصوصاً کارکنان ستاد در مقابله با بروز بحران‌هاست.

معمارباشی بابیان اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب هیچ‌گاه عقب ننشسته‌اند و قطعاً به تحرکات خود را ادامه خواهند داد، افزود: به‌منظور استفاده یگان‌ها و کارکنان از تجارب هشت سال دفاع مقدس و همچنین از آموزش‌هایی که در طول مدت خدمتشان بهره برده‌اند کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و تلفیق می‌شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۳۰ پیاده گرگان در رابطه با لازمه برگزاری رزمایش گفت: برای اینکه آموزش‌ها به شکل عملی انجام شود تا کارکنان بتوانند از نتیجه مطلوب آن بهره‌مند شوند برگزاری رزمایش ضروری است.

معمارباشی در خاتمه اظهار کرد: قطعاً برگزاری این رزمایش‌ها برای کشورهای همسایه ما به‌جز پیام صلح و دوستی چیز دیگری در برندارد و همچنین آمادگی زرهی کارکنان و توان رزمی همکاران عزیزمان در نیروهای مسلح می‌تواند ارزیابی و سنجیده شود.

کد خبر 3849279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha