پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۵۰

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اردبیل:

تنها ۳ درصد از آبیاری فضای سبز اردبیل با آب آشامیدنی است

تنها ۳ درصد از آبیاری فضای سبز اردبیل با آب آشامیدنی است

اردبیل – مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اردبیل گفت: آبیاری فضای سبز با آب خام انجام می‌شود و تنها سه درصد از آبیاری با کمک آب شرب است.

بهروز محبی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در وضعیتی که با بحران آبی مواجه هستیم شیوه‌های نوین آبیاری در دست بررسی است تا بتوان سهم سه‌درصدی آب شرب در آبیاری را نیز حذف کرد.

وی افزود: هرگونه توسعه شبکه آب بر اساس نظر مشاور است و در حال حاضر نیز مطالعه شبکه آب خام اردبیل به شرکت مشاور سپرده شده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اردبیل با تأکید به اینکه آبیاری به‌مانند قبل جزیره‌ای نخواهد بود، ادامه داد: قرار است در پی این مطالعات از سیستم نوین آبیاری استفاده شود.

محبی با اشاره به استفاده از این سیستم در ورودی منطقه نمونه گردشگری شورابیل و ورودی جاده آستارا تأکید کرد: فاز به فاز در سطح شهر سیستم نوین توسعه می‌یابد.

وی در خصوص میزان مصرف آب برای آبیاری فضای سبز به رقم مشخصی اشاره نکرد و گفت: دبی دقیق میزان مصرف آب مشخص نیست و قرار است در تمامی چاه‌های عمیق و نیمه عمیق کنتور نصب شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اردبیل برنامه دیگر مدیریت منابع آب فضای سبز اردبیل را کاشت حداقل چمن عنوان کرد و گفت: به دلیل نیاز بالای آبی چمن در نظر داریم گونه‌های پوششی کم‌مصرف جایگزین چمن شود.

کد خبر 3880287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha