پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۹:۴۶

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی خرم‌آباد ۲ ماه دیگر افتتاح می‌شود

تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی خرم‌آباد ۲ ماه دیگر افتتاح می‌شود

خرم‌آباد- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان از بهره‌برداری تصفیه‌خانه شماره دو خرم‌آباد ظرف دو ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار رازانی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از روند اجرای تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره دو خرم آباد اظهار داشت: در این بازدید اقدامات رفع گرفتگی منهول ها، ترمیم شبکه فاضلاب شهرک، ورود پساب واحدهای صنعتی به تصفیه خانه و در نهایت رفع نقص موارد احتمالی و بهره برداری لازم و همچنین برآورد و اجرای فضای سبز تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره ۲ خرم آباد در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: یکی از طرح های با ارزش زیست محیطی پروژه تصفیه خانه شهرک های صنعتی است که فاضلاب واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی را تصفیه و فیلتر می کند و علاوه بر جلوگیری از آلودگی سطحی، از آلودگی آب های زیرزمینی نیز جلوگیری کرده و از پساب این تصفیه خانه برای مصارف فضای سبز می توان استفاده کرد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان عنوان کرد: تاکنون ۳ تصفیه خانه در شهرکهای صنعتی شماره ۱ و ۲ خرم آباد و بروجرد ایجاد و تجهیز شده است که تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره ۱ خرم آباد یک مدول بوده و با فرآیند سیستم لجن فعال و با ظرفیت تصفیه ۳۵۰ متر مکعب در روز منطبق با استانداردهای زیست محیطی فعالیت می کند و دارای قسمتهای مختلف ایستگاه پمپاژ و آشغالگیر، متعادل ساز بی هوازی، هوا دهی، ضدعفونی، ذخیره پساب، لجن، بستر لجن خشک کن و  واحد دانه گیر و چربی گیر است.

رازانی یادآور شد: سیستم تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره ۲ خرم آباد نیز با طراحی سه مدول بوده که در حال حاضر یک مدول بوده و دبی ورودی بر اساس سه مدول هزار و ۲۰۰ متر مکعب در روز و دبی ورودی برای یک مدول اجرا شده ۴۰۰ متر مکعب و سیستم تصفیه خانه به صورت لجن فعال است.

وی افزود: با اقدامات و تمهیداتی که اندیشیده شده، پیش بینی می شود ظرف ۲ ماه آینده فاضلاب واحدهای صنعتی وارد این تصفیه خانه شده و تصفیه خانه شروع به کار کند.

کد خبر 3880376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha