۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۳۵

فرماندار دامغان:

۶۲۰ میلیارد تومان سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی دامغان است

۶۲۰ میلیارد تومان سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی دامغان است

دامغان - فرماندار دامغان با اشاره به اینکه ۹ هزار نفر در صندوق توسعه بخش کشاورزی این شهرستان عضو هستند، گفت: این صندوق ۶۲۰میلیارد تومان سرمایه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر مجد عصر یکشنبه در پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات فرمانداری بابیان اینکه ۷۶۸ نفر از کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی دامغان عضو صندوق توسعه کشاورزی هستند، ابراز داشت: با توجه به ظرفیت‌هایایشان در مقوله کشاورزی و زراعت وجود صندوق توسعه دارای اهمیت فراوانی است که خوشبختانه استقبال خوبی نیز از آن شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، افزود: یکی از معضلات و مشکلات اصلی دامغان کمبود آب است که این موضوع در بخش‌های کشاورزی، آب شرب شهری و روستایی و صنعت وجود دارد و در بحث کمبود آب شرب روستایی به بحران تبدیل‌شده است. 

فرماندار دامغان در بخش دیگر از سخنان خود ضمن بیان اینکه در ۷۶۰  هکتار از اراضی شهرستان، عملیات آبخیزداری می‌بایست انجام شود، ابراز داشت: تاکنون در سطح ۱۲۰ هکتار از سطح اراضی شهرستان عملیات آبخیزداری انجام و مابقی نیز به دلیل عدم اعتبارات متوقف‌شده و این در حالی است که اعتبارات ملی اداره منابع طبیعی در سال ۹۵ رقمی معادل ۱۶میلیارد ریال برآورد می‌شود که برای اجرای طرح‌های بیابانی و آبخیزداری اختصاص پیداکرده است.

مجد با اشاره به وجود طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی دامغان افزود: پروژه استخر و اردوگاه دانش‌آموزی، استادیوم ورزشی پنج‌هزارنفری و مجتمع فرهنگی ورزشی بهزیستی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهرستان است که باید برای به سرانجام رسیدن آن‌ها به بخش خصوصی واگذار شود همچنین برای ساماندهی اردوگاه رودخانه چشمه‌علی دامغان و ایجاد دیوار ساحلی نیاز به جذب اعتبارات قابل توجه داریم که برای اجرای آن باید از محل اعتبارات ملی و استانی استفاده شود.

وی در دیگر بخش سخنان خود ضمن بیان اینکه برای هرچه بهتر برگزار شدن برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر در شهرستان ۲۰ کمیته فرعی تشکیل‌شده است، ابراز داشت: باید برنامه‌های این ایام پرشور و با محوریت مردم برگزار شود.

کد خبر 3884610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha