پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۵

برنامه نهمین روز جشنواره تئاتر فجر/ ۱۹ نمایش ببینید

برنامه نهمین روز جشنواره تئاتر فجر/ ۱۹ نمایش ببینید

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در نهمین روز برگزاری خود میزبان ۱۲ نمایش در بخش صحنه‌ای و ۷ نمایش در بخش محیطی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نهمین روز جشنواره تئاتر فجر که روز شنبه ۹ بهمن ماه است، نمایش «در اعماق» در تالار وحدت به نویسندگی ماکسیم گورکی و کارگردانی دیوید دویشویلی کاری از گرجستان راس ساعت ۱۹ اجرا می‌شود.

«آنجا» عنوان نمایشی است نوشته و کار جو استرامگرن که به عنوان تنها نماینده نروژ در دو نوبت ۱۷ و ۲۱ در تالار اصلی تئاتر شهر به صحنه می‌رود.

در تالار چهارسو تئاتر شهر نمایش «خوشبختی‌های کوچک سوسک شدن» به نویسندگی مشترک نادر برهانی مرند و فرهاد امینی و کار آزاده انصاری از تهران در ۲ اجرا در ساعت‌های ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ به صحنه می رود.

در روز نهم جشنواره تالار سایه تئاتر شهر شاهد اجرای نمایش «افسانه ببر» نوشته داریو فو به کارگردانی هادی عامل است. این نمایش کاری از تهران است و در دو نوبت ۱۷ و ۲۰ اجرا دارد.

یک از هلند

 تالار قشقایی هم میزبان نمایش «یک» نوشته و کار لیزا وربلن کاری از هلند است که در دو سانس ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ به صحنه می‌رود.

نمایش «گلدونه خانم » به نویسندگی اسماعیل خلج و کارگردانی النا آهی در تماشاخانه سنگلج به صحنه می‌رود. این نمایش در دو نوبت ۱۷ و ۲۰ اجرا می‌شود.

در تالار هنر نیز نمایش«و هزار سال و یک روز» به نویسندگی و کارگردانی عباس کریمی کاری از بجنورد است که در دو نوبت ۱۷ و ۱۹ به صحنه می‌رود.

گرگ و میش از سوئیس

در تالار مولوی نمایش «گرگ و میش» به نویسندگی و کارگردانی کریستینا گالیبانی و ایلیالو گینبوهل کاری از سوئیس است که در سه نوبت ۱۷ و ۱۹ و ۲۱ به صحنه می‌رود.

«چیدا» نام نمایشی است به نویسندگی مسعود شاکرمی  و کارگردانی احسان ملکی از کوهدشت که در تالار حافظ اجرا دارد. این نمایش در دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ به صحنه می‌رود.

تالار دکتر ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر نمایش «نگاهمان می‌کنند» به نویسندگی نغمه ثمینی و کار محمدرضا اصلی از تهران راس ساعت ۱۷ و ۲۰ است.

بادکنک از هلند

«بادکنک» نوشته و کار بوکیه شووگمن نام نمایشی است که از هلند در جشنواره تئاتر فجر اجرا دارد. این نمایش در دو نوبت ۱۷:۳۰ و ۲۱:۳۰ در تالار استاد سمندریان خانه هنرمندان ایران به صحنه می‌رود.

«سین گاف» نوشته کیمیا کاظمی و کار پوریا رحیمی سام نام نمایشی است که از تهران در جشنواره تئاتر فجر اجرا دارد. این نمایش در دو نوبت ۱۶ و ۱۸ در تالار استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران به صحنه می‌رود.

بخش محیطی

در نهمین روز جشنواره تئاتر فجر ۷ نمایش در بخش محیطی اجرا می‌شوند.

«بازگشت» نوشته و کاری از داریوش نصیری از تهران است که در روز نهم جشنواره اجرا دارد. این نمایش نیز راس ساعت ۱۶:۳۰ در فضای باز تئاتر شهر اجرا می‌شود.

«زیرزمین» نام نمایشی است به نویسندگی و کارگردانی مسعود براهیمی از اصفهان  در جشنواره اجرا دارد. این نمایش ساعت در محوطه تئاتر شهر ۱۷  اجرا می‌شود. 

«هرچی سنگه مال پای لنگه » نام نمایشی است به نویسندگی علی اکبر کنعانی طریق  و کارگردانی مارال ایزد بخش که از بوشهر  در جشنواره اجرا دارد. این نمایش ساعت ۱۸ در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

نمایش «ازبس جان ندارد » نوشته محمود ناظری و کار امیر امینی از شهر لاهیجان در محوطه باز تئاتر شهر اجرا می‌شود. این نمایش راس ساعت ۱۸:۳۰ اجرا دارد.

نمایش «مستند پخش نشده میرزا » نوشته احمد صمیمی و هما پریسان کار احمد صمیمی ساعت ۱۶ مهمان محوطه خانه هنرمندان است.

نمایش «صرفا جهت جریحه دار شدن احساسات» به نویسندگی و کارگردانی مهدی حبیبی ساعت ۱۱ در محوطه برج میلاد و ۱۶:۳۰ در محوطه خانه هنرمندان اجرا می شود.

در کنار این آثار، نمایش‌های دیگر نیز در مکان‌های دیگری اجرا دارند.

نمایش «وندینگ ماشین» نوشته حمید پاک نیا و آیدا حق نژاد و کاری از مهدی سفاری است که ساعت ۱۸ الی ۲۱ درطبقه ششم سینما چارسو اجرا دارد.

نمایش محیطی «پروانه» به نویسندگی و کارگردانی حسین توازنی زاده ساعت ۱۴:۳۰ و ۱۶در خیابان ایتالیا اجرا خواهد شد.

«کوری» از لهستان

نمایش «کوری» به نویسندگی ژوزه ساراماگو و کارگردانی جرزی زون از لهستان ساعت ۱۹ در محوطه تالار وحدت اجرا می‌شود.

 سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی از اول تا دوازدهم بهمن برگزار می‌شود.

کد خبر 3888847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha