۱۰ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۵۶

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی:

حذف نقاط حادثه خیز آذربایجان غربی اعتبارات کلان نیاز دارد

حذف نقاط حادثه خیز آذربایجان غربی اعتبارات کلان نیاز دارد

ارومیه - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: حذف نقاط حادثه خیز استان نیازمند اعتبارات ملی و میلیاردی است.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش نصر بعد از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون ۱۵ نقطه حادثه خیز در استان رفع شده است افزود: به عنوان کمیسیون ایمنی ۴۵ نقطه حادثه‌خیز را شناسایی کرده‌ایم و با کمک پلیس راهور توانسته‌ایم مشکل ۱۵ نقطه از این تعداد را با اعتبارات استانی برطرف کنیم و بقیه نقاط نیز اعتبارات کلان و ملی است.

وی با اشاره به پروژه‌های دهه فجر امسال اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی در دهه فجر ۲۵ پروژه به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال افتتاح می‌کند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در رابطه با آخرین وضعیت راه آهن مراغه به ارومیه بیان کرد: خط راه آهن نقده به طور کامل تمام شده است و ایستگاه نقده با صرف اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

وی گفت: پس از برطرف شدن مشکل راه بند محور نقده- محمدیار، ریل‌گذاری از سمت نقده به ارومیه آغاز می‌شود که از ۷۰ کیلومتر مسیر راه‌آهن نقده به ارومیه ۱۵ کیلومتر از سمت نقده و ۱۵ کیلومتر از سمت ارومیه آماده ریل‌گذاری است و چنانچه شرایط آب و هوایی مساعد باشد در بهار سال آینده صدای سوت قطار در ارومیه شنیده می‌شود.

نصر در رابطه با آزاد راه ارومیه - تبریز افزود: با وجود تلاش برای آماده‌سازی ۱۵ کیلومتر باقی مانده این آزاد راه تا دهه فجر به سبب بارش برف نتوانستیم این پروژه را به اتمام برسانیم و قطعه ۳ نیز کلنگ‌زنی شده و تونل این پروژه شروع به حفاری شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی بیان کرد: اعتبارات خوبی در سطح ملی از خزانه دریافت شده است که تا به امروز ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی و ۱۰۱ میلیارد تومان از اعتبارات ملی اخذ شده است.

وی با اشاره به رتبه آذربایجان غربی در حوزه‌های مختلف راه و شهرسازی تصریح کرد: از لحاظ طول راه‌های استانی در رتبه ۱۰ کشوری و در آزادراه‌ها و بزرگ راه‌ها با ۳۲۰ کیلومتر رتبه ۲۲ کشور قرار گرفته‌ایم و از لحاظ راه‌های شریانی رتبه ۱۴ کشور هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی با اشاره به مسکن مهر افزود: بخش عمده‌ای از ۴۱ هزار واحد مسکن مهر در سطح استان را توانستیم به پایان برسانیم و کل پروژه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی ۸۴ درصد برخوردار است و مشکل اصلی این پروژه مربوط به زیرساخت‌ها و خدمات است.

وی اظهار داشت: حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی تا پایان هفته ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در استان افتتاح شده و تا پایان امسال نیز هفت هزار واحد تحویل مردم آذربایجان غربی می‌شود.

کد خبر 3891279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha