۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۴۱

اردوی آمادگی تیم ملی جوانان کشتی ارمنستان در دامغان پایان یافت

اردوی آمادگی تیم ملی جوانان کشتی ارمنستان در دامغان پایان یافت

دامغان- اردوی تیم ملی نوجوانان و جوانان کشتی ارمنستان با برگزاری مسابقه تدارکاتی با دو تیم کشتی سمنان و امیریه دامغان به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، اردوی آماده‌سازی تیم ملی نوجوانان و جوانان کشور ارمنستان برای کسب آمادگی بیشتر در راستای حضور در مسابقات اروپایی در حالی شامگاه پنج‌شنبه به میزبانی سالن ۹دی حمزه سیدالشهدای دامغان برگزار شد که رقابت تدارکاتی با تیم های سمنان و امیریه در زمره برنامه‌های این اردوی تدارکاتی یک‌روزه بودند.

تیم ارمنستان برای حضور در جام شهید هاشمی نژاد بهشهر در ایران حضور دارد و ۱۲کشتی‌گیر این تیم را همراهی می‌کنند.

در پایان رقابت سه‌جانبه شامگاه گذشته نیز ابتدا تیم نوجوانان ارمنستان با نتیجه سه بر دو امیریه دامغان را مغلوب کرد و سپس تیم سمنان را بر نتیجه چهار بر یک شکست داد همچنین در رده سنی جوانان اما تیم کشتی امیریه موفق شد با کسب چهار امتیاز از دو بازی رتبه نخست و تیم ارمنستان با سه امتیاز و سمنان با یک امتیاز در رتبه‌های بعدی ایستادند.

در پایان این رقابت سه‌جانبه، ورزشکاران و پیشکسوتان ورزش کشتی دامغان تقدیر شدند.

کد خبر 3895489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha