۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۲۷

همزمان با اکران داخل کشور

«کارگر ساده نیازمندیم» در آمریکای جنوبی به نمایش درمی‌آید

«کارگر ساده نیازمندیم» در آمریکای جنوبی به نمایش درمی‌آید

فیلم سینمایی «کارگر ساده نیازمندیم» به طور همزمان با ایران در آمریکای جنوبی هم اکران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم عامریان مجری طرح و سرمایه گذار فیلم سینمایی «کارگر ساده نیازمندیم» درباره عقد قرارداد این فیلم با نماینده شرکت آرت اِیج در برزیل گفت: نماینده این شرکت برای مذاکره در مورد اکران سراسری «کارگر ساده نیازمندیم» در کشورهای برزیل، آرژانتین، شیلی و... به تازگی وارد تهران شده و در صورت توافق و به نتیجه رسیدن مذاکرات، این اولین اکران سراسری یک فیلم ایرانی در آمریکای جنوبی خواهد بود.

ساخته منوچهر هادی هم اکنون در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در حال نمایش است و بعد از پایان این جشنواره درباره تاریخ دقیق اکران آن تصمیم گیری خواهد شد.

پخش این فیلم برعهده حوزه هنری است.

آتیلا پسیانی، یکتا ناصر، سیامک صفری، سحر قریشی، فاطمه رستمی و مهران احمدی، بهرام افشاری، سیروس همتی، مجید اصغری، روژین رحیمی طهرانی، آرین و آرمیتا اسماعیلی بازیگران این فیلم هستند.

کد خبر 3896501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha