۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۴۰

قائم مقام وزارت بهداشت؛

رضایت مردم و کارگران از طرح تحول سلامت برای ما کافی است

رضایت مردم و کارگران از طرح تحول سلامت برای ما کافی است

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، گفت: رضایت مردم و کارگران در خصوص دستاوردهای اجرای طرح تحول سلامت، ما را بیش از پیش مصمم تر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ایرج حریرچی در پاسخ به این ادعا که وزارت بهداشت به جای حل مشکلات سلامت هزینه های درمان را افزایش داده است، اظهارداشت: البته مردم و کارگران نظری خلاف ایشان و کاملا متفاوت دارند.

وی افزود: در تمام نظرسنجی هایی که بعد از شروع طرح تحول سلامت توسط سازمان ها و نهادهای غیر وزارت بهداشت انجام شده است، این وزارتخانه دارای رتبه اول و یا دوم از نظر کسب رضایت مردم بوده است.

حریرچی خاطرنشان کرد: برای ما جای بسیار تعجب است در حالی که قبل از طرح تحول سلامت ۱۷ درصد اقشار کارگری دچار هزینه های کمرشکن درمان می شدند، چرا این افراد در مورد این مشکلات سخنرانی و مصاحبه نمی کردند.

معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: بهتر است این افراد به جای فرافکنی و طفره رفتن توضیح دهند چرا سازمان تامین اجتماعی که چند دهه است تحت تسلط این جریانات است در چنین وضعیتی به سر می برده و اقشار کارگری از وضعیت معیشت و سلامت خود ناراضی هستند. آیا این کار سختی است که به کارگران و بیمه شدگان تامین اجتماعی بگویند که سهم ۹ بیست و هفتم درمان را کجا هزینه کرده اند.

وی تاکید کرد: اینگونه اظهارات خللی در عزم خدمت گزاران مردم در وزارت بهداشت در ارتقا خدمت رسانی به مردم و کارگران و کشاورزان و اقشار محروم نخواهد داشت و ما تا آخر مظلومانه اما با افتخار و اقتدار به مردم خدمت خواهیم کرد.

کد خبر 3908241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha