پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۰۳

دبیر کل ناتو اعلام کرد؛

نشست شورای ناتو-روسیه ۱۰ فروردین برگزار می‌شود

نشست شورای ناتو-روسیه ۱۰ فروردین برگزار می‌شود

دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی زمان برگزاری نشست شورای ناتو-روسیه را ۱۰ فروردین، یک روز پیش از برگزاری نشست ناتو و وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایتارتاس، «ینس استولتنبرگ» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی از تشکیل نشست شورای ناتو-روسیه در بروکسل در تاریخ ۳۰ ماه میلادی جاری (۱۰ فروردین) خبر داد.

وی در این باره گفت: به دنبال مشورت با اعضای شورای ناتو-روسیه، از طرفین خواستم تا نشستی را در سطح سفرا برگزار کنند.

گفتنی است سال میلادی گذشته (۲۰۱۶)، شورای ناتو-روسیه ۳ نشست مشابه در سطح سفرا برگزار کرد تا پیرامون موضوعاتی چون شفاف سازی (سیاست ها) در اروپا، بررسی وضعیت افغانستان و همچنین اوکراین، بحث و تبادل نظر شود.

نشست شورای ناتو-روسیه یک روز پیش از برگزاری نخستین نشست مشترک «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا با اعضای پیمان آتلانتیک شمالی، تشکیل می شود.

تیلرسون پیش از عزیمت به بروکسل، به ترکیه خواهد رفت. محور مذاکرات وی در آنکارا، ائتلاف آمریکایی به اصطلاح مبارزه با داعش و همچنین آزادسازی شهر «الرقه» سوریه خواهد بود.

نیروهای دموکراتیک سوریه که آمریکا حامی آنان است اکنون به ورودی سد شهر «الثوره» در استان الرقه در قسمت جنوبی رود «فرات» رسیده اند حال آنکه ترکیه پیشتر هر گونه همکاری برای آزادسازی الرقه را به عدم حضور نیروهای کرد مشروط کرده بود.

کد خبر 3940590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha