۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۵۵

رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا:

۳۷۵ هزار راس دام در بوئین زهرا علیه تب برفکی واکسینه شدند

۳۷۵ هزار راس دام در بوئین زهرا علیه تب برفکی واکسینه شدند

قزوین- رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا گفت: بیش از ۳۷۵ هزار راس دام در بوئین زهرا علیه تب برفکی واکسینه شدند.

مهدی مهرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: میزان واکسیناسیون دامها علیه بیماری تب برفکی در بوئین زهرا در مقایسه با زمان مشابه سال قبل افزایش ۲۵ درصدی داشته است.

وی افزود:  از تعداد ۳۷۵ هزار دام واکسینه شده، بیش از ۲۵۵ هزار رأس گوسفند و بز و بیش از ۱۲۰ هزار رأس گاو تحت پوشش برنامه واکسیناسیون تب برفکی قرار گرفت  که این میزان واکسیناسیون بیش از پیش بینی های صورت گرفته انجام شد.

مهرزاده اظهار کرد: تب برفکی یک بیماری به شدت عفونی و واگیردار در بین نشخوارکنندگان اهلی و وحشی است که به طور عمده در دام‌های جوان باعث تلفات شده و خسارات اقتصادی فراوانی به تولید دام و فرآورده‌های دامی وارد می‌سازد که با واکسیناسیون به موقع، کنترل تردد دام‌ها، انجام خرید و فروش دام با مجوز دامپزشکی، ضدعفونی کردن محوطه دامداری و تعبیه حوضچه‌های ضدعفونی در ورودی دامداری‌ها می‌توان از وقوع آن پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: رعایت نکردن اصول امنیت زیستی توسط دامداران سبب افزایش سرعت انتشار بیماری و خسارت‌های فراوان در بین دام‌های سنگین و سبک به خصوص بره و بزغاله‌ها خواهد شد.

مهرزاده در پایان از همه دامداران درخواست کرد: هرگونه موارد مشکوک بیماری و یا تلفات احتمالی را در اسرع وقت با ارسال پیامک به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ و یا تماس با شماره ۱۵۱۲ به دامپزشکی شهرستان و استان اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 3952727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha