پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۳۷

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران:

بافت روستای « یوش» احیا می شود/ تهیه طرح هادی ۲۳۴۵ روستا

بافت روستای « یوش» احیا می شود/ تهیه طرح هادی ۲۳۴۵ روستا

ساری - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تأکید بر احیای بافت باارزش گردشگری و تاریخی گفت: بافت روستای یوش زادگاه نیما یوشیج پدر شعر نو احیا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید هاشمی صبح پنجشنبه در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: احیای بافت باارزش ازجمله اهداف است و روستای کندولوس اولین روستای دارای بافت باارزش استان به شمار می‌رود و این طرح در روستاهای جواهر ده نیز اجرا شد.

هاشمی بابیان اینکه امسال سه روستای جدید در استان به‌عنوان روستاهای دارای بافت باارزش معرفی می‌شوند گفت: علاوه بر این، تعدادی از روستاها، هدف گردشگری محسوب می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران ادامه داد: سال قبل دو روستای زروم و فریمک به دلیل بافت گردشگری و منحصربه‌فرد موردتوجه و روستای هدف گردشگری معرفی‌شده‌اند وامسال دو روستا از توابع بهشهر به‌عنوان روستای هدف گردشگری معرفی می‌شوند.

هاشمی با اشاره به اینکه روستای یوش زادگاه نیما یوشیج دارای بافت باارزش گردشگری و تاریخی محسوب می‌شود گفت: مطالعات و تهیه طرح این روستا انجام‌شده است.

وی بابیان اینکه طبق برنامه پنجم توسعه برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید طرح هادی تهیه شود گفت: برای تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار شامل دو هزار و ۳۴۵ روستا طرح هادی مصوب تهیه‌شده است.

وی بر لزوم بازنگری در برخی طرح‌های هادی روستایی تأکید کرد و اظهار داشت: در طرح بازنگری، نیازهای جدید روستا شناسایی می‌شود و در سال گذشته بازنگری طرح هادی ۱۰۰ روستا مصوب شده است.

هاشمی بابیان اینکه، اجرای طرح هادی بسیار هزینه‌بر است گفت: طرح هادی حدود هزار روستا در استان اجرایی شد و در این روستاها حداقل یک مرحله از طرح هادی انجام‌شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران با اشاره به انجام ۴۰۰ پروژه طرح هادی در سال قبل در استان گفت: برخی روستاهای استان به‌عنوان روستاهای دارای بافت باارزش ثبت می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران احداث مسکن برای مددجویان دارای دو و چند معلول را ازجمله اقدامات این نهاد اعلام کرد و گفت: سال قبل ساخت ۱۲۷ واحد شروع به ساخت کردیم و از این تعداد امسال ۱۰۰ واحد بهره‌برداری شده‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین ساخت ۹۱۳ واحد مسکن در شهرها ساخته شد و عملیات اجرای آن به پایان رسیده است.

وی مقاوم‌سازی مسکن روستایی را ازجمله طرح‌ها بیان کرد و گفت: امسال سه هزار و ۵۰۰ طرح در دهه ۱۰۰ حضرت امام (ره) بهره‌برداری شده است.

کد خبر 3957885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha