به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد صبح شنبه در همایش تبیین دستاوردهای اقتصادی استان سمنان و تجلیل از موثران و فعالان اقتصاد مقاومتی بخش کشاورزی به میزبانی سالن هلال احمر سمنان، ضمن بیان اینکه یکی از اقدامات جهاد کشاورزی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی مقابله با هدر رفت آب و انرژی و وقت در بخش کشاورزی است، ابراز داشت: این امر در سایه مکانیزاسیون محقق می شود.
وی افزود: افزایش ضریب بهره وری و مکانیزاسیون کشاورزی به ۱.۸۷ درصد در سال گذشته رسید که این امر رشد نسبتا خوبی را به نسبت نرم کشوری نشان می دهد.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی و رونق تولید از دیگر اقدامات مهم این اداره کل در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در دو بخش عمده تولیدی یعنی کشاورزی و دامداری در سطح استان طی سال ۹۵ بوده است.
میرعماد همچنین از افزایش تولیدات کشاورزی در سطح استان سمنان طی سال۹۵ خبر داد و افزود: افزایش تولید محصولات کشاورزی استراتژیک در استان، افزایش ضریب بهره وری در راستای استفاده مکانیزاسیون سیستم های کشاورزی و بهره گیری از کارشناسان و پژوهشگران کشاورزی، بهره گیری از علوم نوین و سیستم های آبیاری، سموم مناسب وتغییر الگوی کشت، تامین بذر مناسب، توسعه نظام و ترویج با کمک جوانان تحصیل کرده و متخصص در روستاهای استان از عوامل مهم افزایش تولید کشت در واحد سطح بوده است.
وی ادامه داد: افزایش تولید و توسعه کشاورزی در راستای مدیریت بهبود مصرف بهینه آب تحقق می یابد و در این زمینه نیز اقدامات ترویجی خوبی صورت گرفته است.


نظر شما