پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳

امام جمعه ابرکوه:

مسئولان پاسخگوی بی‌تدبیری در قبال کارگران باشند

مسئولان پاسخگوی بی‌تدبیری در قبال کارگران باشند

یزد ـ امام جمعه ابرکوه با اظهار تأسف از حادثه پیش آمده برای کارگران معدن و دیگر حوادث کارگری گفت: مسئولان پاسخگوی بی تدبیری در قبال کارگران باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در خطبه های امروز نمازجمعه ابرکوه با گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی اظهار داشت: تلاش عزیزان جوان و نوجوان بسیج سازندگی با هدف مبارزه با فقر و محرومیت در روستاها است که امروزه از مشکلات کشور محسوب می شود و این مجاهدت ها موجب دمیدن روح نوید و امید به روستاییان است.

حسینی بیان کرد: متأسفانه در کشور ما به رغم تلاشهای زیاد در برنامه توسعه روستایی و طرح‌های فقر زدائی و خدمات‌رسانی به روستائیان، گویا فقر و محرومیت سهم ماندگار روستاها شده است زیرا درصد بسیاری از جمعیت روستایی کشور هنوز زیر خط فقر هستند و تلاش بسیج سازندگی در زمینه های مختلف می تواند نقش مؤثری در تأمین نیاز روستائیان و کشاورزان فقر و تهیدست داشته باشد.

امام جمعه ابرکوه با اشاره به دیدار کارگران با مقام معظم رهبری به مناسبت روز جهانی کارگر و بیان رهبری که کارگری را مایه افتخار خواندند و برتأمین امنیت شغلی و معیشت آنان تأکید کردند، افزود: متأسفانه در همین ایام شاهد حادثه ناشی از بی تدبیری برای معدنکاران استان گلستان در آزادشهر بودیم که تعدادی از هموطنان ما قربانی آن شدند و مقامات مربوطه باید پاسخگوی بی مبالاتی ها باشند و جان کارگران زحمتکش را سرسری نگیرند.

حسینی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و شهدای فرهنگی و گرامیداشت مقام معلم اظهار داشت: به طور قطع، معلمان و اساتید که قشری تأثیرگذار در اعتلای فرهنگی کشور هستند، عزت و حرمت جایگاه خود را می دانند و مسئولیت خود را که همان مسئولیت انبیاء در بخش انسان سازی است ادامه می دهند.

وی افزود: آموزش و پرورش باید شایسته ترین جایگاه را در نظام اداری داشته و از همه نظر تأمین باشد تا معلمان با فراغت بال بتوانند به شکوفایی استعدادهای نسل جوان و آینده ساز کشور بپردازند و بارها بر این مهم تأکید داشته ام و دارم که مهمترین رکن مدیریت در وزارت آموزش و پرورش، رکن پرورشی است.

امام جمعه ابرکوه تاکید کرد: هنوز هم مقامات استان و نیز کشوری، فقط به رتبه های برتر آموزشی توجه ویژه دارند و حمایت مطلوبی در بخش پرورشی برای عزیزان ما صورت نمی گیرد و این در حالی است که پیام عملی انقلاب و نظام اسلامی، معنویت بخشی به جوانان است و باور کنیم که آموزش باید برای پرورش باشد.

حسینی با اشاره به ایام تبلیغات انتخاباتی اظهار داشت: مردم باید بدون توجه به غوغاسالاری به دنبال انتخاب گزینه ای حامی محرومان باشند.

وی افزود: گزینه اصلح برای انتخاب رئیس جمهور باید برای حل مشکلات کشور برنامه داشته باشد و بتواند امید دشمنان برای رسیدن به اهداف شوم خود را ناکام کند.

به گزارش مهر، گرامیداشت میلاد امام عصر(عج) و توصیه به رعایت شئون اخلاقی در برگزاری جشن های این ایام از دیگر بخش های سخنان خطیب جمعه امروز ابرکوه بود.

کد خبر 3970580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha