پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۰

اخبار نبرد موصل؛

داعش از کمبود شدید مهمات رنج می برد/۹۰ درصد غرب موصل آزاد شده است

داعش از کمبود شدید مهمات رنج می برد/۹۰ درصد غرب موصل آزاد شده است

منابع عراقی با اشاره به محاصره شدید داعشی ها در غرب موصل از آزادسازی نود درصد کرانه راست از لوث تکفیری ها خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو سوا، یحیی الزبیدی سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک در عراق اعلام کرد: داعش در غرب موصل در محاصره است و از کمبود شدید مهمات در این منطقه رنج می برد.

از سوی دیگر منابع وابسته به ائتلاف بین المللی ضد داعش اعلام کردند که داعشی ها در غرب موصل جز تسلیم و مرگ راهی دیگر ندارند.

این در حالی است که منابع عراقی گزارش دادند که نیروهای این کشور حدود ۹۰ درصد از غرب موصل را آزاد کرده اند و فقط چند محله که مساحت آن حدود ۱۲ کیلومتر مربع است در اشغال تکفیری هاست.

این منابع بیان کردند که داعش در منطقه الموصل القدیمه و محله های شمالی آن هستند.

در همین حال جان دوریان سخنگوی ائتلاف ضد داعش اعلام کرد: نیروهای عراقی برای شکست داعش و آزاد کردن اراضی تحت اشغال این گروه جانفشانی می کنند. داعش در آستانه شکست در موصل قرار دارد و به زودی پرچم عراق بر بالای مناطق باقیمانده تحت اشغال داعش در موصل به اهتزاز در می آید.

وی به انهدام ۳۰۰ خودرو بمبگذاری شده و ۲۰۰ تونل متعلق به داعش در موصل در جریان عملیات نظامی اشاره کرد.

کد خبر 3980506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha