پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود

دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود

بوشهر - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایجاد یک داروخانه خصوصی، دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود.

یحیی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای اولین بار در تاریخ شهر خارگ، داروخانه خصوصی برای دسترسی بهتر و آسانتر مردم به دارو راه‌اندازی می‌شود که مجوز آن از معاونت غذا و دارو دانشگاه صادر شده است.

وی با بیان اینکه به‌زودی شاهد افتتاح این داروخانه خواهیم بود، اضافه کرد: این داروخانه باعث تقویت و پشتیبانی دارویی مرکز بهداشتی شهر خواهد شد و نقش موثری در بهبود و درمان مردم خواهد داشت.

رضایی افزود: انتقال دارو به جزیره خارگ دارای شرایط خاص است و خواهشمندیم که سایر نهادها و سازمان‌ها به‌ویژه فرمانداری شهرستان برای انتقال دارو همکاری لازم را داشته باشند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: داروخانه بیمارستان خارگ هم اکنون به صورت شبانه روزی در حال انجام خدمات دارویی است.

وی ادامه داد: مرکز بهداشت درمانی نیز به صورت شبانه‌روزی در حال انجام خدمات دارویی است و با اضافه شدن این داروخانه خصوصی در شهر خارگ دسترسی مردم به دارو بهتر و آسان‌تر خواهد شد.

رضایی گفت: یکی از مزیت‌های داروخانه خصوصی ارائه خدمات دارویی گسترده مردم مردم خواهد.

کد خبر 3981185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ع.ن IR ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
      0 0
      متاسفانه چنین صحبتی اشتباه است .داروخانه بیمارستان خارگ ساعت 22 تعطیل میشه تا فردا صبح . داروخانه مرکز بهداشت خارگ هم ساعت 21 تعطیل میکنند.و هیچ داروخانه شبانه روزی در خارگ وجود ندارد. گرانفروشی هم .