۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۰

حاشیه‌های دیدار استقلال و العین؛

درگیری به خاطر بلیت و درخواست از تماشاگران برای محروم نشدن!

درگیری به خاطر بلیت و درخواست از تماشاگران برای محروم نشدن!

مشکلات بلیت فروشی دیدار استقلال و العین منجر به درگیری بین تماشاگران و مسئولان بلیت فروشی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار دو تیم استقلال تهران و العین امارات از مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۲۰:۴۵ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. حاشیه‌های این دیدار را در زیر خواهید خواند:

* هواداران استقلال که به شدت از برانکو ایوانکوویچ به خاطر صحبت‌هایش در نشست خبری علیه منصوریان شاکی بودند، علیه او شعار دادند.

* علیرضا منصوریان و سید مهدی رحمتی از سوی هواداران مورد تشویق قرار گرفتند.

* به دلیل قطع سیستم اینترنتی فروش بلیت، هواداران یک ساعت پشت باجه بلیت‌فروشی مانده و از این وضعیت به شدت عصبی بودند و حتی کار به درگیری فیزیکی با مسئول فروش بلیت کشید که با دخالت مأمورین و آرام کردن مردم، این قائله خاتمه یافت.

* با توجه به سالگرد مرحوم ناصر حجازی، هواداران استقلال با قرائت فاتحه، یاد اسطوره فقید این باشگاه را گرامی داشتند.

* طرفداران استقلال، زهیوی، بیت سعید و مرتضی تبریزی که گفته می شود قصد پیوستن به این تیم دارند را مورد تشویق قرار دادند.

* هواداران همچنین اعتقاد داشتند که امیر قلعه‌نویی، پرویز مظلومی و صمد مرفاوی سه مربی و از استقلالی‌های قدیمی هستند، زحمات زیادی برای موفقیت آبی‌پوشان کشیدند و باید در هر بازی مورد تشویق قرار گیرند.

* مسئولین باشگاه العین زودتر از بازیکنانشان به ورزشگاه آمده و از زمین چمن و رختکن بازدید کردند.

* ناظران AFC به دقت تمام اتفاقات ورزشگاه را رصد می‌کردند تا مشکلی برای شروع بازی به وجود نیاید.

* لیدرهای استقلال بارها از هواداران استقلال خواستند که تمام نکات امنیتی را رعایت کرده و از پرتاب مواد محترقه و انداختن لیزر بر روی چشم بازیکنان العین خودداری کرده تا مانند طرفداران پرسپولیس، از تماشای بازی تیم محبوبشان محروم نشوند.

کد خبر 3986135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha