به گزارش خبرنگار مهر، اولین همایش تقدیر از مشاوران، پیمانکاران و پیش کسوتان برتر استان در عرصه نظام فنی و اجرایی استان روز پنجشنبه با حضور غلامرضا شافعی، معاون فنی و توسعه امور زیربنایی سازمان برنامه و بودجه کشور، حمزه مصطفوی رئیس امور نظام فنی و اجرایی، حسن سعادتمند رئیس هیئت مدیره کانون سراسری پیمانکاران ایران، داود محمدی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، علی فرخزاد معاون عمرانی استانداری، ابوالفضل یاری رئیس سازمان برنامه و بودجه استان وو مرتضی موسی خانی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی کشور در سالن علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار شد.
علی فرخزاد در این همایش گفت:دراستان قزوین حدود ۲۵۰ پروژه نیمه تمام داریم که تکمیل آنها ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که دولت قادر به تکمیل آنها نیست.
وی افزود: معاون عمرانی استانداری قزوین بیان کرد: اگر دولت بخواهد این طرح ها را تکمیل کند بیش از ۱۰ سال طول می کشد لذا منطقی نیست منتظر اعتبارات و امکانات دولتی شویم و استفاده از ظرفیت و امکانات بخش خصوصی و پیمانکاران امری اجتناب ناپذیر است.
ضرورت توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و گردشگری
فرخزاد بیان کرد: در استان از حضور شرکت های توانمندی که قادرند در تکمیل طرح های نیمه تمام به دولت کمک کنند استقبال کرده و تلاش می کنیم با همه محدودیت ها از این فرصت بخوبی بهره برداری کنیم.
معاون عمرانی استانداری قزوین یادآورشد:خدمات فنی و مهندسی دراستان نیزباحضور نیروهای متخصص ظرفیت ارزشمندی است که در صادرات می تواند به اقتصاد استان و شرکت ها کمک کند که دراین راستا درسال گذشته با راه اندازی دفتر خدمات مهندسی در کشور عراق زمینه کار بیشتر فراهم شد.
فرخزاد گفت: حوزه گردشگری نیز از ظرفیت های بسیار خوب برای تولید و اشتغال است و اگر این بخش در کشور فعال شود قادر است تعداد ۴ میلیون شغلی که از سوی رئیس جمهور مطرح شد را محقق کند.
وی بیان کرد: بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار شهرداری هاست که یک سوم ارزش افزوده است داده شده و تقریبا سه برابر اعتبارات عمرانی استان است.
معاون عمرانی استانداری قزوین اظهارداشت: همچنین ۷۵ میلیارد تومان اعتبار از محل ارزش افزوده در اختیار شهرداری ها قرار داده شده که می تواند در اجرای طرح های عمرانی بسیار موثر باشد.
فرخزاد اضافه کرد: استفاده از روش سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه های روستایی از دیگر روشهایی است که می تواند سرعت اجرا را بالا ببرد که ما نیز نباید از آن غفلت کنیم.
وی اظهارداشت: در سفر ریاست جمهور به استان یک هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه های عمرانی اختصاص یافت که موجب شد بسیاری از طرح های استان اجرایی شده و تکمیل شود.
معاون عمرانی استانداری قزوین گفت:همچنین ۲۰ هزار هکتار آبیاری تحت فشار در استان از اعتبارات سفر اجرا شد و امسال هم ۵۰ هزار هکتار دیگر سیستم نوین در استان عملیاتی می شود که پیمانکاران در اجرای آن نقش مهمی دارند.
تحقق اقتصاد مقاومتی با کمک بخش خصوصی و پیمانکاران
فرخزاد بیان کرد: در اجرای منویات مقام معظم رهبری و تحقق اقتصاد مقاومتی شرکت های پیمانکاری نقش مهمی دارند و می توانند در ایجاد اشتغال نقش مهمی ایفا کنند که باید از این ظرفیت بیشتر استفاده کنیم.
وی توجه به کیفیت پروژه ها را مهم دانست و اظهارداشت: با نظارت جدی در اجرای پروژه ها باید کیفیت کارها را بالا ببریم تا از بیت المال صیانت شود.
معاون عمرانی استانداری قزوین اضافه کرد: استفاده از مصالح مرغوب و شرکت های با گرید یک و نیز پیمانکاران بومی از دیگر مسائلی است که مورد توجه جدی در استان است.
فرخزاد استفاده از دانش روز و اصلاح روشها را در موفقیت طرح ها موثر دانست و اظهارداشت: بسیاری از روش های قدیمی در شرایط کنونی دیگر جوابگو نیست و باید با تغییر روشها به تاثیرگزاری طرح ها و افزایش کیفیت آنها کمک کنیم.
در این مراسم از ۱۹ تن از شرکت های پیمانکاری و مشاوران پیش کسوت در اجرای طرح های عمرانی اتان تجلیل شد.
نظر شما