پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸

توسط خیر کرمانشاهی؛

کلنگ مدرسه ۶ کلاسه در کرمانشاه به زمین زده شد

کلنگ مدرسه ۶ کلاسه در کرمانشاه به زمین زده شد

کرمانشاه- کلنگ مدرسه ۶ کلاسه در بلوار گلسرخ کرمانشاه توسط خیر کرمانشاهی به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز پنجشنبه با حضور مدیر کل نوسازی مدارس استان، مشاور عالی استاندار کرمانشاه، جمعی از مدیران آموزش و پرورش وخیر مدرسه ساز کرمانشاهی کلنگ مدرسه ۶ کلاسه‌ای در محل بلوار گلسرخ کرمانشاه به زمین زده شد.

این مدرسه ۶ کلاسه در راستای رفع کمبود فضای آموزشی در منطقه بلوار گلسرخ کرمانشاه(گلستان) توسط حاجیه مهدخت نظری احداث خواهد شد.

مرزبان نظری، مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه در حاشیه این کلنگ زنی به خبرنگار مهر گفت: جاجیه مهدخت نظری از خیرین متدین مدرسه ساز استان کرمانشاه است، که علاوه بر تقبل کردن ۵ میلیارد ریال برای احداث این مدرسه در بلوار گل سرخ،  از سال ۹۵ تا کنون نیز با احداث ۴ مدرسه روستایی مبلغ ۶۸۰۰ میلیون ریال در امر خداپسندانه مدرسه سازی به استان کمک کرده است.

به گفته مدیرکل نوسازی مدارس استان، با همت خیرین مدرسه ساز در سطح استان کرمانشاه بیش از ۵۰ مدرسه با ۱۶۵ کلاس درس در استان در حال ساخت است.

نظری تاکید کرد: تا مهر ماه سال جاری بیش از ۳۵ مدرسه در استان تکمیل و برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ به بهره برداری می رسد.

در پایان این مراسم توسط جعفر همتی، مشاور عالی استاندار از این بانوی خیر کرمانشاهی تقدیر شد.

کد خبر 4023514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha