۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳

فرماندار سمنان:

۷۸ هزار بیمه‌شده تأمین اجتماعی در شهرستان سمنان وجود دارد

۷۸ هزار بیمه‌شده تأمین اجتماعی در شهرستان سمنان وجود دارد

سمنان - فرماندار سمنان گفت: ۷۸ هزار بیمه‌شده تأمین اجتماعی در این شهرستان وجود دارد که درمجموع ۶۸ درصد جمعیت سمنان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس دانایی در دیدار پیش از ظهر یکشنبه خود با رئیس تأمین اجتماعی سمنان در دفتر خود، ضمن اشاره به ترویج خدمات تأمین اجتماعی در دولت یازدهم، بیان کرد: این سازمان یکی از نقاط قوت دولت در سال‌های اخیر است که امروز با اجرای صحیح آن شاهد تحت پوشش قرار گرفتن ۶۸درصد جمعیت شهرستان هستیم.

وی افزود: ۴۵هزار بیمه‌شده در سمنان رقم قابل قبولی است، اما می‌تواند این میزان نیز افزایش یابد چراکه امروز بیمه تأمین اجتماعی به‌مثابه یکی از ضرورت‌های زندگی و حقوق شهروندی بسیار مورد تأکید دولت است.

فرماندار سمنان بابیان اینکه تأمین اجتماعی به دلیل گستره خدماتش به‌مثابه یک ارگان خدمت رسان، با تمام اقشار مردم سروکار دارد، گفت: روحیه خدمت‌رسانی در این نهاد با رعایت منزلت انسانی بسیار اهمیت دارد.

دانایی عدالت در خدمت‌رسانی به جامعه هدف را رسالت تأمین اجتماعی دانست و ابراز کرد: فلسفه وجودی این نهاد مقوله خدمت‌رسانی در چارچوب عدالت اجتماعی محسوب می‌شود و از این بابت، تأمین اجتماعی ارگانی بسیار مهم تلقی می‌شود.

وی افزود: یکی از راه‌های ارتقای خدمات تأمین اجتماعی الکترونیکی کردن روند خدمات است که خوشبختانه در سال جاری شاهد انجام این امر در سمنان هستیم.

رئیس تأمین اجتماعی سمنان نیز در ادامه این نشست گزارشی از روند الکترونیکی شدن خدمات این اداره ارائه کرد و گفت: از مجموع ۱۳۴هزار جمعیت شهرستان ۷۸هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند که از این تعداد ۴۴ هزار و ۹۱۰ نفر بیمه‌شده اصلی و مابقی تحت کفالت محسوب می‌شوند.

حسین ملک‌دار افزود: یکی از اقدامات مهم صورت گرفته در تأمین اجتماعی سمنان این است که با راه اندازی سیستم های الکترونیکی، هر فرد با مراجعه برای بیمه به صورت الکترونیکی و خودکار صاحب پرونده می‌شود که این امر در ارتقای خدمت‌رسانی و سرعت عمل نقش بسزایی دارد.

کد خبر 4032282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha