به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، مهدی ابراهیمی مدیرکل امور عشایری استان کرمان گفت: در بازدیدی که با حضور عباس سعیدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان از مناطق عشایری شهرستان بردسیر انجام شد ضمن بررسی مشکلات این قشر از نزدیک بر لزوم رفع موانع پیش روی تاکید شد.
وی افزود: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در این دیدار از مناطق بنکوئیه، بیداندره، آب بخشاء و بیدوئیه شهرستان بردسیر بازدید و ضمن بررسی مشکلات بر رفع آن قول مساعد داد.
ابراهیمی تصریح کرد: لایروبی قنوات دسترسی عشایر، احداث استخرهای ذخیره آب، احیاء و ساماندهی راه های دسترسی از جمله مسائلی است که عشایر خواستار انجام آن هستند.
وی با اشاره به وضعیت فعلی برخی مناطق عشایری پس از سیل چند ماه گذشته و مشکلات فرا روی ایاب و ذهاب این قشر زحمت کش و نبود آب کافی علیرغم وجود منابع آب در مجاورت این مناطق خواستار بهسازی قنوات دسترسی عشایر از سوی سازمان جهاد کشاورزی شد.
وی افزود: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در این دیدار بر احداث استخرهای ذخیزه آب، لایروبی قنوات دسترسی عشایر رفع موارد و مشکلات آنان در حد امکان قول مساعد داد.
نظر شما