پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۴۲

میرتاج الدینی در گفتگو با مهر :

باکو در مقابل هتاکی به مقدسات اسلامی در این کشور سکوت کرده است/ وزارت خارجه واکنش نشان دهد

باکو در مقابل هتاکی به مقدسات اسلامی در این کشور سکوت کرده است/ وزارت خارجه واکنش نشان دهد

محمدرضا میرتاج الدینی با اشاره به نشر مقاله توهین آمیز به مقدسات اسلامی در نشریه ای در کشور آذربایجان گفت: متاسفانه دولت باکو در مقابل این هتاکی ها سکوت کرده و تلویحا فضا را برای چنین افکاری در کشور خود باز گذاشته است و از آن حمایت می کند.

محمدرضا میرتاج الدینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی "مهر"، با اشاره به چاپ مقاله توهین آمیز در یک نشریه درجمهوری آذربایجان خاطرنشان کرد: در این مقاله که تحت عنوان "اروپا و ما" نوشته شده، بدترین اهانت ها به اسلام و پیامبر اسلام روا داشته شده است.

وی با بیان اینکه این توهین ها همانند توهین های پاپ به ساحت مقدس پیامبر و از آن توهین آمیز تر است، تصریح کرد: در این مقاله، صحبت های پاپ، -که با واکنش جهانی روبه رو شد- در یک کشور اسلامی مجددا تکرار شده است و پیامبر را به خشونت متهم کرده و عبارت های بسیار زشتی درخصوص اسلام به کار برده است که حتی ذکر آنها نیز جایز نیست.

میرتاج الدینی نشر این مطالب را حاکی از ضدیت نویسنده این مقاله با ارزشهای اسلامی خواند .

 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم محکوم کردن این نوع حرکات شیطنت آمیزو موضع گیری قاطع در برابر آن یادآور شد: مردم آذربایجان باید تحرکات ضد اسلامی را محکوم کنند و نگذارند به باورهای ایمانی مردم تهاجم شود. همچنین دولت باکو را وادار به جلوگیری از نشر و اشاعه چنین افکاری  نمایند.

میرتاج الدینی با بیان اینکه وزارت امور خارجه باید عکس العمل فوری در این زمینه داشته باشد، اظهارداشت: وزارت خارجه ضمن احضار سفیر آذربایجان باید تذکرات لازم را به این کشور بدهد. دولت باکو هم اکنون رئیس گروه وزراء خارجی کنفرانس کشورهای اسلامی است، براین اساس چنین کشوری نباید اجازه دهد در یک کشور اسلامی به مقدسات اسلامی توهین شود.

این نماینده مجلس با دعوت از علماء در موضع گیری بر علیه چنین حرکات زشت و هتاکی بر علیه مقدسات خاطرنشان کرد: اگر چنین حرکتی در یکی از کشورهای غربی اتفاق افتد دنیای اسلام را به حرکت می اندازد. تا کنون نیز بیداری اسلامی نشان داده است که علماء اسلام و فرهیختگان جهان اسلام به چنین حرکاتی حساس هستند و موضع گیری می کنند.

میرتاج الدینی، نشر این مقاله توهین آمیز را در جهت حرکت های موهن گذشته خواند و تصریح کرد: این تحرکات حکایت از پشتیبانی دشمنان اسلام دارد. متاسفانه این مقالات به قلم کسانی است که شاید زمانی مسلمان بوده اند، اما به دلیل حضور در فرهنگ غربی از دین خود بریده اند و هم اکنون علیه دین اسلام چنین سخنانی را منتشر می کنند.

نماینده تبریز در پایان با ابراز امیدواری از اینکه روشنفکران در جهان اسلام و علماء دانشمند حوزه ودانشگاه نسبت به این مسائل بی تفاوت نباشند، یادآورشد: فرهیختگان جهان اسلام در گذشته ثابت کردند که هتاکی به مقدسات اسلامی را برنمی تابند. هم اکنون نیز باید با موضع گیری قاطع و جدی خود کاری کنند تا دیگر شاهد چنین حوادثی در دولت باکو و کشور آذربایجان نباشیم. 

گفتنی است هفته نامه « صنعت » چاپ باکو، در شماره دهم ( نوامبر2006)، با درج مقاله ای به قلم "رافیق تقی" مطالب توهین آمیزی را به اسلام و پیامبراکرم (ص) نسبت داده است.

به گزارش خبرگزاری "مهر" به نقل از  ایراس، نویسنده این مقاله توهین آمیز با نادیده گرفتن نقش تمدن ساز اسلام در جهان، مدعی شده است که اسلام در دنیای شرق، عامل روی کار آمدن نظام ظلم و ستم بوده است.

این هفته نامه، دوسال گذشته نیز اقدام به درج ترجمه آذری آیات شیطانی کرده بود که به دنبال اعتراض اداره امور دینی قفقاز و جمعی از دینداران آذربایجانی برای مدتی تعطیل شد.

کد خبر 404371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha