به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، فرمانده بسیج سپاه خراسان جنوبی صبح امروز در جمع خبرنگاران، هدف از اجرای این رزمایش را ارتقاء بنیه دفاعی دانش آموزان پیشگام بسیجی این استان و ایجاد آمادگی جهت حمله احتمالی به کشور عنوان کرد.
سردار غلامرضا احمدی از حضور 5 گردان از دانش آموزان فعال بسیجی مقطع متوسطه در این رزمایش رزمی فرهنگی خبر داد و خاطرنشان کرد: در این برنامه 3 گردان از بیرجند، 1 گردان از سربیشه و نهبندان و 1 گردان از قاین شرکت نموده اند.
وی ازجمله برنامه های این رزمایش به راهپیمایی شبانه، راهپیمایی تاکتیکی و تصرف زمین، بازسازی میدان عملیاتی، تیراندازی و انجام رژه حماسی اشاره کرد و اذعان داشت: برگزاری آموزش های فرهنگی اعم از آموزش احکام، مسابقات فرهنگی و خاطره نویسی، از دیگر برنامه های این رزمایش می باشد.
احمدی در پایان از برگزاری رزمایش بزرگ پیامبر اعظم(ص) در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: رزمایش مذکور از 22 آبان به مدت 8 روز در شهرستان بیرجند برگزار می شود.
نظر شما