۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱

به مناسبت صدور فرمان مشروطه؛

نمایش «اتابک پارکینین تراژدیسی» در تهران به روی صحنه می رود

نمایش «اتابک پارکینین تراژدیسی» در تهران به روی صحنه می رود

تبریز- سرپرست حوزه هنری استان آذربایجان شرقی گفت: نمایش «اتابک پارکینین تراژدیسی» در به مناسبت سالروز صدور فرمان مشروطه در تالار مهر حوزه هنری مرکز (تهران) به روی صحنه می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری آذربایجان شرقی، جواد کریم نژاد ادامه داد: نمایش «اتابک پارکینین تراژدیسی» روز یکشنبه ۱۵ مرداد امسال به مدت ۵۰ دقیقه در تالار مهر حوزه هنری مرکز (تهران) به روی صحنه می رود.

وی افزود: نمایش اتابک پارکینین تراژدیسی به زبان ترکی بوده و سعی دارد لحظات پر تب و تاب مبارزات قهرمانانه‌ ستارخان سردار ملی را پس از مجروح شدنش در پارک اتابک به تصویر بکشد.

وی تصریح کرد: این نمایش حاصل دغدغه‌ پنج ساله‌ آفرینندگان اثر بوده که پس از دو سال کار پژوهشی از لحظات آخر ستارخان در باغ اتابک تهران و بازنگری استادان تاریخ و نمایش، نوشته شده تا جنبه‌های مختلف آن برهه از تاریخ مشروطیت را به نمایش گذارد.

کریم نژاد گفت: نمایش فوق سعی دارد زوایای مختلف دلیل عزیمت مجاهدان تبریزی به تهران، نقش استعمار و استبداد، خلع سلاح و در نهایت شهادت آنان را به نمایش گذارد.

وی خاطر نشان کرد: نمایش اتابک پارکینین تراژدیسی به نویسندگی سید مرتضی هاشمپور و کارگردانی سیروس مصطفی روی صحنه خواهد رفت و همچنین دراماتورژی این نمایش نیز بر عهده‌ هومن جلالی است.

وی در پایان گفت: بازیگران این نمایش را نیز ابراهیم عباسعلی زاده، محمدرضا قنبری، رامین بوستانی، فرید ادهمی، میثم حبیبی، بابک قره خانلو و عاشیق عیسی قره خانلو تشکیل می‌دهند.

کد خبر 4050612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha