پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آبان ۱۳۸۵، ۱۹:۵۳

/گزارش مهر از تمرینات عصر امروز تیم ملی/

مرور برنامه های تاکتیکی دیدار کره / کریمی تمرین کرد، تیموریان مصدوم شد

مرور برنامه های تاکتیکی دیدار کره / کریمی تمرین کرد، تیموریان مصدوم شد

تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان عصر امروز در حالی در کمپ تیم های ملی دنبال شد که علی کریمی و آندرانیک تیموریان دو لژیونر سرشناس کشورمان نیز همراه دیگر ملی پوشان به تمرین پرداختند.

به گزارش خبرنگارمهر، در تمرین امروز که در حضور تماشاگران بیشتری برگزار شد و مربیان با حساسیت بیشتری خواستار اجرای بخش های تمرینی بودند ، بازیکنان پس از گرم کردن بدنها به آقا وسط ، حفظ توپ در فضای محدود و مرور کارهای تکنیکی پرداختند.

در تمرین امروز محمد نصرتی که روز گذشته نیز به دلیل مصدومیت در تمرینات شرکت نداشت ، امروز زیر نظر دکتر نوروزی پزشک تیم ملی به تمرینات فیزیوتراپی اکتفا کرد. امیرحسین صادقی نیز که با مصدومیت جزئی روبروست هرچند درتمرینات امروز شرکت کرد ولی نشان داد از شرایط آمادگی بدور است و توان فوتبال 90 دقیقه را ندارد.

اصلی ترین بخش تمرینات امروز که برای هماهنگی هرچه بیشتر بازیکنان انجام شد بازی تمرینی دو تیم سبز و قرمز در دو وقت 20 دقیقه ای بود. در این دیدار تیم قرمز با ترکیب طالب لو، محمود فکری، رحمان احمدی، ابراهیم صادقی، شکوری، کریمی، عنایتی، نوری، پیروانی، خطیبی و بداوی به میدان رفت.

درترکیب تیم سبز نیز رودباریان (کریمی )، کاظمیان، عقیلی، قلعه نوعی، صادقی، تیموریان، حسین کاظمی، اکبرپور، بادامکی و نیکبخت حضور داشتند که درپایان این دیدارتیم قرمز با نتیجه دو بر یک مقابل تیم سبز به برتری دست یافت.

گلهای تیم قرمز را در این دیدار رسول خطیبی (پنالتی)و پژمان نوری به ثمر رساندند و تک گل تیم سبز توسط سیاوش اکبرپور به ثمر رسید. 

درجریان این دیدار تمرینی آندرانیک تیموریان از ناحیه پشت ساق پا دچار مصدومیت شد و از ادامه بازی باز ماند. به گفته پزشک تیم ملی مصدومیت آندو جدی نیست و وی با یخ درمانی می تواند در تمرینات فردا شرکت کند. شوتزنی از دو جناح و ارسال توپ های بلند که مدافعان وظیفه دفع توپ را داشتند و مهاجم برای گلزنی تلاش می کردند پایان بخش تمرین عصر امروز بود.

قراراست آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با کره جنوبی فردا در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار شود. تیم ملی فوتبال کشورمان ساعت 30 /15 دقیقه روز چهارشنبه در چارچوب مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا به مصاف تیم فوتبال کره جنوبی خواهد رفت.

کد خبر 406532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha