شهناز کرود در گفت و گو با خبرنگار مهر، در حاشیه برگزاری مسابقات قهرمانی شمشیربازی بانوان کشور در اراک اظهار داشت: هم اکنون در پنج رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان، دو هزار ورزشکار سازمان یافته زن در رشته شمشیر بازی در سطح کشور فعالیت دارند که بیش از تعداد ورزشکاران مرد این رشته است.
وی افزود: طی دو سال اخیر گرایش بانوان به ورزش شمشیر بازی افزایش یافته و این استقبال را ناشی از تعاملی که بین فدراسیون و رسانه ها وجود دارد می دانیم چراکه این تعامل در جذب و گرایش بانوان در همه رده های سنی بسیار موثر است.
نایب رئیس فدراسیون شمشیربازی کشور بیان کرد: هم اکنون حدود ۸۰ مربی در ورزش شمشیر بازی فعال هستند که از این تعداد بیش از ۳۰ مربی کار آموزش و تعلیم را به طور جدی دنبال می کنند و در برنامه داریم تا از وجود دیگر مربیان استفاده شود و به چرخه فعالیت وارد شوند.
کرود با اشاره به اینکه حدود شش سال است شمشیربازی بانوان زیر نظر فدراسیون فعالیت می کند و قبلا به صورت انجمن فعالیت داشته، خاطرنشان ساخت: شمشیربازی تجهیزات خاص خود را می طلبد که در ایران وجود ندارد و بسیار گران قیمت هستند، بنابراین همه افراد توان تهیه آنرا ندارند لذا این ورزش مخاطبان خاص خود را دارد، ولی به رغم همه مسایل ذکرشده، هم اکنون ۲۵استان کشور در ورزش شمشیربازی فعالیت دارند.
نایب رئیس فدراسیون شمشیربازی کشور ادامه داد: به منظور حضور در رقابت های ۲۰۲۰ طبق ضوابط کمیته فنی فدراسیون و قوی ظاهر شدن در این عرصه، تعداد اردوهای داخلی و خارجی مشخص شده و برای حضور پررنگ و بااقتدار بانوان در رقابت های شمشیربازی جاکارتا، برنامه تدوین شده و با جدیت پیگیری می شود.
وی تصریح کرد: تیم ملی شمشیربازی بانوان در سال ۹۲ در بازی های آسیایی فلیپین، نایب قهرمان آسیا شد و طی سال های اخیر ورزش شمشیربازی بانوان با حمایت فدراسیون پیشرفت مطلوبی داشته و خوشبختانه در تمام برنامه ریزی ها در فدراسیون، سهم بانوان درنظر گرفته می شود.
کرود بیان داشت: امسال مسابقات شمشیربازی نوجوانان و جوانان به میزبانی استان مرکزی و شهر اراک برگزار شد که از کیفیت بالا برخوردار است و از نظر تکنیک نیز، نوجوانانی که شاهد رقابت آنان هستیم نسبت به نوجوانان سه سال قبل، بسیار پیشرفت مطلوبی داشته اند.
نایب رئیس فدراسیون شمشیربازی کشور اضافه کرد: استان مرکزی در حوزه ورزش از ظرفیت های بسیار برخوردار بوده، زیرساخت ها در این استان برای برگزاری مسابقات ملی مهیا است و مسئولین ورزش استان نیز درک بالایی از مباحث ورزشی دارند.
وی عنوان کرد: چنانچه مسئولین ورزش استان تمایل داشته باشند، ما آمادگی داریم علاوه بر برگزاری مسابقات، کلاس های آموزشی مربی گری و داوری و اردوهای آمادگی را در اراک برگزار کنیم .
نظر شما