پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۳۱

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

ساخت و تکمیل بیمارستان نهاوند با ۶۰ میلیارد تومان

ساخت و تکمیل بیمارستان نهاوند با ۶۰ میلیارد تومان

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات عمومی و دولتی گفت: بیمارستان آیت الله قدوسی نهاوند با هزینه ای بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان هفته گذشته افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد علیزاده جزئیات بیمارستان ۱۸۵ تختخوابی شهید آیت‌الله علی قدوسی نهاوند در استان همدان که هفته گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت را اعلام کرد.

وی افزود: روز پنجشنبه همزمان با روز عرفه بیمارستان بزرگ ۱۸۵ تختخوابی نهاوند را با حضور وزیر بهداشت و تعدادی از مسئولان استانی افتتاح کردیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: این بیمارستان، اولین بیمارستان دولتی بعد از انقلاب در شهرستان نهاوند بوده که در زیربنای ۱۳ هزار مترمربع و در ۴ طبقه احداث شده است. این بیمارستان یک بیمارستان جنرال (عمومی) است که دارای بخش های تخصصی همچون داخلی، زنان و زایمان، کودکان و نوزادان و بخش جراحی است.

به گفته مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات دولتی و عمومی کشور، بیمارستان آیت‌الله قدوسی دارای پنج اتاق عمل و پنج سوئیت زنان و زایمان است. همچنین، این بیمارستان ۱۷ تخت مراقبت‌های ویژه دارد. بخش اورژانس این بیمارستان نیز با توجه به نیازهای منطقه به ۲۱ تخت افزایش پیدا کرده است.

علیزاده ادامه داد: علاوه بر اورژانس بیمارستان شهید قدوسی دارای درمانگاه است که در درمانگاه نیز بخش‌های مختلفی همچون دندانپزشکی، کلینیک‌های معاینه چشم، داخلی، قلب، ارتوپدی و بخش‌های مختلف در آن پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای این بیمارستان ۴۰ میلیارد تومان هزینه ساخت و ۲۰ میلیارد تومان نیز هزینه تکمیل در نظر گرفته شد که مجموعا این پروژه با ۶۰ میلیارد تومان در روز عرفه (پنج شنبه هفته گذشته) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: تا پایان ماه جاری چند بیمارستان و ساختمان دولتی و عمومی دیگر به بهره برداری خواهد رسید.

کد خبر 4077377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha