پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۵۲

58 درصد مردم لبنان از دولت فواد سنیوره ناراضی هستند / گروه حاکم بر لبنان قادر به تامین نیازهای مردم نیست

بر اساس آخرین نظرسنجی ها صورت گرفته، اکثریت مردم لبنان از دولت فواد سنیوره ناراضی هستند و میزان هواداران گروههای ملی و اسلامی مخالف گروه حاکم بر دولت و پارلمان لبنان موسوم به گروه 14 مارس به 58 درصد افزایش یافته است .

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازروزنامه لبنانی" الدیار" براساس نظرسنجی که مرکز پژوهشها واطلاعات بیروت انجام داده است، درصورت برگزاری انتخابات دراوضاع کنونی گروه اکثریت حاکم موسوم به 14مارس حامی دولت کنونی لبنان به رهبری فواد سنیوره تنها به 42 درصد آراء دست خواهد یافت .

براساس این گزارش، اکنون این پرسش به طورفزاینده درمیان مردم مطرح است که آیا دولت سنیوره و جریان موسوم به 14 مارس با بی توجهی به آسیب دیدگان جنگ می خواهند از کسانی انتقام بگیرند که دربرابر صهیونیست ها مقابله کردند .

روزنامه الدیاربا اشاره به ویرانیهای جنگ نوشت : این پرسش درمحافل سیاسی لبنان مطرح است که چرا دولت فواد سنیوره در رساندن کمکهای ارسالی چند میلیارددلاری کشورهای مختلف به آسیب دیدگان جنگ کوتاهی واز پرداخت مبالغ مالی برای بازسازی ویرانی های جنگ خودداری می کند.

درهمین حال روزنامه لبنانی"الاخبار"چاپ لبنان نیزدریک نظرسنجی اعلام کرد:57 درصد مردم لبنان ازعملکرد دولت فواد سنیوره نخست وزیر لبنان ناراضی هستند .

به نوشته این روزنامه، بیش از50 درصد مردم لبنان نیزمعتقدند دولت کنونی اقدامات لازم برای بازسازی ویرانی های جنگ اخیر رژیم صهیونیستی برضد مردم لبنان را انجام نداده است .

الاخبارنوشت : به نظرمی رسد تظاهرات مردمی در لبنان به دلیل وجود قومیت های مختلف امری مرسوم و دموکراتیک بوده و ابتدا از طرف گروه 14 مارس اجرا شده و نتایجی نیز در پی داشت؛ به طوریکه دولت کنونی لبنان نیز با استفاده از این شیوه و تظاهرات خیابانی به قدرت رسیده است .

به اعتقاد روزنامه الاخبار، بنابراین درشرایطی که ازنظر برخی گروههای صاحب نفوذ درعرصه سیاسی نظیرحزب الله و رئیس جمهوری لبنان دولت فواد سنیوره پس از خروج وزرای شیعه ازآن اعتبار قانونی خود را از دست داده است؛ دورازانتظار نخواهد بود که بار دیگر شاهد تکرار تاریخ با تغییر دولت و برگزاری انتخابات زود هنگام درلبنان باشیم.

تهاجم رژیم صهیونیستی به لبنان در21 تیر گذشته وناکارآمدی دولت سنیوره در ارائه کمک به آسیب دیدگان لبنانی،فشارها برای تغییر این دولت را افزایش داد.

کد خبر 408269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha