موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم ، اظهار داشت: در سال گذشته جذب این سربازان بیش از 10 میلیارد تومان در هزینه های سازمان آتش نشانی استان قم صرفه جویی به هرماه داشت.
وی در ادامه با اشاره به مزیت های جذب سرباز آتش نشان در سازمان آتش نشانی یادآور شد: صرفه جویی در هزینه های سازمان آتش نشانی و بهره گیری سربازان از آموزش های امداد و نجات آتش نشانان و به کارگیری آنها در جامعه پس از دوران سربازی و... از جمله مزیت های جذب سرباز آتش نشان در سازمان آتش نشانی است.
موسوی در ادامه به تشریح عملکرد سازمان آتش نشانی قم طی 7 ماهه اول سال جاری پرداخت و گفت: در این مدت یک هزار و 246 مورد حریق و 439 مورد حادثه در استان قم به وقوع پیوست.
وی افزود: در این حوادث 36 نفر کشته و 117 نفر مصدوم شدند.
با جذب 90 سرباز آتش نشان در استان قم صورت گرفت ؛
صرفه جویی 10 میلیارد ریالی در سازمان آتش نشانی
مدیرعامل سازمان آتشنشانی استان قم گفت: با جذب 90 سرباز آتش نشان بیش از 10 میلیارد ریال در هزینه های سازمان صرفه جویی شد.
کد خبر 408821
نظر شما