پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۵۲

/ خطر سوء استفاده اشرار از یافته های بیوتکنولوژی /

ابراز نگرانی کوفی عنان از رشد پدیده بیوتکنولوژی و امکان سوء استفاده اشرار

ابراز نگرانی کوفی عنان از رشد پدیده بیوتکنولوژی و امکان سوء استفاده اشرار

"کوفی عنان" دبیر کل سازمان ملل خواستار تلاش جهانی درخصوص مهار و کنترل پدیده بیوتکنولوژی شد و هشدار داد: جهان در آستانه ورود به دوره جدیدی همچون زمان پای نهادن به مرحله ظهور نیروی هسته ای است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "عنان" که در مراسم اعطاء جوایزی در سوئیس سخن می گفت، افزود: بیوتکنولوژی امیدهای تازه ای پیش روی پیشرفت های پزشکی، مسئله حفاظت از محیط زیست و امنیت غذایی برای فقیر و غنی قرار داده، اما این پدیده خطرات بسیاری را در صورت قرار گرفتن در دسترس افراد شرور به بار می آورد.

وی به ساخت واکسن های جدیدی از طریق دانش بیوتکنولوژی برای مقابله با بیماری های صعب العلاج و دستیابی به پیشرفت هایی در زمینه درمان بیماری های مختلفی چون دیابت اشاره کرد.

بنا بر گزارش آژانس خبری فرانسه، وی گفت: بخش درخشان بیوتکنولوژی منعکس کننده بهترین پیشرفت های انسانی در خدمات رسانی به نیازهای دیرپای آن است. وی هشدار داد: با این حال بازسازی ژنوم بیماری فلج اطفال یا ویروس مهلک آنفلوانزای اسپانیایی که میلیون ها نفر را در سال 1918 به کام مرگ کشاند، مملو از خطر است.

عنان گفت: این دانش زمانی که در دست ناجیان قرار می گیرد حاکی از جد و تلاش علمی در راستای افزایش دانش درخصوص راهکار مبارزه با ویروس های مختلف است اما زمانی که در دستان اشرار قرار می گیرد فاجعه آمیز خواهد بود.

"عنان" خواستار دو ابتکار عمل جهانی در این خصوص شد. یکی آنکه از دانش بیوتکنولوژی و علوم حیاتی برای دستیابی به زندگی بهتر برای مردم سراسر جهان بهره گرفته شود که این کار با در دسترس ساختن تکنولوژی های جدید که مشوق شفافیت و افزایش همکاری است، امکان پذیر است. اما راهکار دوم شامل برگزاری جلسات بحث و مذاکره با شرکت دانشمندان، اعضای صلیب سرخ و هیات های مختلف سازمان ملل  درخصوص نحوه ایمن سازی در مقابل تسلیحات بیولوژیکی و دیگر خطرات و کندسازی روند تلاش های جهانی در زمینه انعقاد قراردادهای تسلیحات بیولوژیکی است.

کد خبر 408956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha