۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۵۰

رئیس آموزش وپرورش شهرستان بشاگرد؛

جشن غنچه ها و شکوفه های ۱۲۲۶کلاس اولی در مدارس بشاگرد

جشن غنچه ها و شکوفه های ۱۲۲۶کلاس اولی در مدارس بشاگرد

بشاگرد - رئیس آموزش وپرورش شهرستان بشاگرد از برگزاری جشن غنچه ها و شکوفه ها در روزهای پایانی شهریور ماه خبر داد

عبدالرضا روشن ضمیر در گفتگو با خبر نگار مهر با اشاره به فصل باز گشایی مدارس در سال جاری گفت: تمام مدارس شهرستان بشاگرد از ابتدای مهر ماه باز خواهند شد ومدارس آماده پزیرایی  دانش آموزان هستند.

روشن ضمیربیان داشت: با پیگیری های انجام شده وهمکاری خوب ومناسب اداره کل آموزش  وپرورش در سال  تحصیلی جاری برای جذب نیروی جدید آموزشی این موضوع برطرف و۲۶نفر نیروی جدید برای مدارس شهرستان جذب شد.

وی با اشاره به موضوع منتشر شده در فضای مجازی  وسایت های محلی که دانش آموزان شهرستان بشاگردبا تاخیر چند روزه در بازگشایی مدارس شهرستان بر سر کلاسهای درس خود حاضر می شوند گفت:این موضوع صحت ندارد  وهمه مدارس شهرستان بشاگرد  در روز اول مهر بازخواهند شد ودانش آموزان هم  برای حضور در کلاس های خود حاضر شوند.

روشن ضمیرعنوان داشت: در سال تحصیلی جدید مدارس شهرستان بشاگرد در مقطع پیش دبستانی۷۸۰نفر ودر مقطع ابتدایی ۴هزار و ۸۸۸ نفر و در مقطع متوسطه پایه اول و دوم دو هزار و ۳۹۴ نفر دانش اموز مشغول به تحصیل خواهند شد و با رایزنی های انجام شده در سال تحصیلی جاری یک مدرسه استثنائی نیز باز گشایی می شود.

رئیس آموزش وپرورش بشاگرد گفت: باتوجه به پراکندگی روستاهای بشاگرد ونبود ساختمان  وفضای آموزشی در همه روستاها، سال گذشته برای برخی از دانش آموزان مشکلاتی به وجود آمد که با رایزی مردم  برای آماده کردن فضای آموزشی موقت  «کپری»در روستاهای«ده تنکول»،«جغیش»و«سرتنگ سهران» از تردد کیلومتری دانش آموزان جلوگیری  و در روستاهای خود مشغول به تحصیل خواهند شد.

کد مطلب 4090210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha