پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۲

سیدوحید حسینی در گفتگو با مهر:

مستندی درباره دکتر عبیدی می‌سازم/ گفتگو با قدیمی‌های صنف دارو

مستندی درباره دکتر عبیدی می‌سازم/ گفتگو با قدیمی‌های صنف دارو

سیدوحید حسینی قرار است مستندی درباره دکتر عبیدی از قدیمی ترین داروسازان ایران بسازد که برای این فیلم با قدیمی های صنف دارو و داروخانه داری گفتگو می کند.

سید وحید حسینی کارگردان عرصه مستند در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: در حال حاضر مشغول ساخت مستندی درباره دکتر عبیدی هستم که این اثر درباره تاریخ معاصر ایران و این شخصیت است و موضوع آن از دهه ۲۰ و۳۰ آغاز و تا دهه ۸۰ یعنی تا زمان فوت دکتر عبیدی روایت می شود.

وی افزود: این فیلم درباره صنعت داروسازی و داروخانه داری است که ما پژوهش های آن را آغاز کرده و چند جلسه ای هم به فیلمبرداری پرداخته ایم و فکر می کنم ضبط آن یک سال طول بکشد.

حسینی اظهار کرد: در نظر داریم در این اثر با همدوره ای ها و خانواده دکتر عبیدی، داروخانه داران و داروسازان قدیمی گفتگو کنیم، البته این افراد از چهره های سرشناس نیستند بلکه کسانی هستند که در حوزه دارو فعالیت داشته اند.

این کارگردان که مستند قبلی وی با نام «بزم رزم» در گروه «هنر و تجربه» در حال اکران است در پایان گفت: قرار است این مستند مصاحبه محور و آرشیوی باشد البته شاید بخشی از آن را بازسازی کنیم ولی هنوز در این مورد به قطعیت نرسیده ایم. در واقع قصد داریم این اثر را هم به شیوه «بزم رزم» بسازیم زیرا فعلا شیوه ساخت آثارم به همین گونه است.

کد خبر 4099911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • داود بحری ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
      0 0
      پدر من اولین ایرانی بود که به استخدام دکتر عبیدی در اومد و مدتی در یکی از اتاقهای منزل دکتر اقامت داشت .