۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۳

در واکنش به اخراج از بایرن

میلان احتمال بازگشت آنچلوتی به این تیم را رد کرد

میلان احتمال بازگشت آنچلوتی به این تیم را رد کرد

مطبوعات کارلو آنچلوتی که به تازگی از بایرن اخراج شده را به بازگشت به میلان نسبت دادند که این موضوع توسط مدیر میلان رد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بعد از اخراج کارلو آنچلوتی از تیم فوتبال بایرن مونیخ مطبوعات این تیم را به میلان، تیمی که در آن دوران موفقی داشته و در حال حاضر به لطف مالک ثروتمند چینی بازیکنان فوق‌العاده‌ای در اختیار دارد، نسبت می‌دادند.

اما میلان با وینچنزو مونتلا خوشحال است و مشکلی با فراز و نشیب‌هایی که در آغاز فصل با این مربی داشتند، ندارد. میرابلی، مدیر میلان، در این باره گفت: واقعا ناراحت کننده و دردناک بود. چون در سال‌های اخیر آنچلوتی خودش را ثابت کرده و نشان داده که یکی از بهترین‌های دنیا است، برای همین نمی‌دانیم چطور این تصمیم را گرفت.

او در ادامه گفت: ما به عنوان یک هوادار ورزش ناامید شدیم، اما مربی‌ای داریم که از آنچلوتی جوان‌تر  است و به همان اندازه با استعداد است. به پروژه‌مان ایمان داریم و می‌خواهیم به سفری که با مونتلا آغاز کردیم ادامه دهیم.

طعنه میرابلی به خبرنگاران هم جالب بود: می‌دانم که نوشتن چنین چیزهایی برای شما بسیار وسوسه کننده است، اما هرکس باید کار خودش را انجام دهد. پس حرف ما این است که با مونتلا به کارمان ادامه می‌دهیم. 

کد مطلب 4100958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha