به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرهاد آراوند ظهر دوشنبه در حاشیه این عملیات اظهار داشت: ماموران انتظامی با انجام تحقیق و بررسی میدانی یک منزل مسکونی را که به عنوان انبار و محل دپوی سیگار قاچاق بود را شناسایی کردند.
این مقام انتظامی افزود: فردی محموله های سیگار خارجی را به صورت غیرقانونی وارد کشور کرده، در منزل خود دپو سپس در فرصت مناسب با خودروهای سواری تندرو اقدام به توزیع آن در سطح استان و کشور میکرد.
سرهنگ آراوند بیان داشت: پس از هماهنگی با مقام قضایی، در یک اقدام غافلگیرانه پلیس آگاهی با همکاری یگان های انتظامی وارد محل مذکور شده و پس از بازرسی ۳۵۸ هزار نخ سیگار قاچاق کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دیر با بیان اینکه در این رابطه دو نفر دستگیر و دو دستگاه خودرو سواری توقیف شد اضافه کرد: طبق نظر کارشناس مربوطه ارزش مالی این محموله قاچاق یک میلیارد و ۲۰ میلیون ریال برآورد شده است.
نظر شما