پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان:

۴۶۰ واحد مسکونی توسط خیرین مسکن ساز زنجان در حال ساخت است

۴۶۰ واحد مسکونی توسط خیرین مسکن ساز زنجان در حال ساخت است

زنجان- مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان گفت: ۴۶۰ واحد مسکونی توسط خیرین مسکن ساز استان زنجان در حال ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صنعتی منفرد صبح شنبه در جمع خبرنگاران،به فعالیت انجمن خیرین مسکن ساز در استان زنجان اشاره کرد و افزود: این انجمن از سال ۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده است. 

وی اظهار کرد: تا به امروز هزار و ۲۴۱ واحد مسکونی توسط انجمن  خیرین مسکن ساز در استان زنجان به جامعه هدف واگذار شده است. 

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: طی دو سال اخیر ۲۶۲ واحد مسکونی واگذار و احداث شده است و ۴۶۰ واحد مسکونی هم در دستور کار است و در استان زنجان خیرین مسکن ساز اقدامات و کارهای ویژه ای را برای ساخت مسکن در استان زنجان انجام می دهند. 

صنعتی منفرد تاکید کرد: خوشبختانه در استان زنجان مشارکت خیرین برای ساخت مسکن برای محرومین بسیار عالی است و استقبال خوبی دارند و پروژه‌های خیرین مسکن ساز از منابع خیرین است و تاکنون هم واحدهای مسکن خوبی توسط خیرین در استان ساخته شده است.

وی با اشاره به محور عمده فعالیت‌های بنیاد مسکن، افزود: بعد از تشکیل بنیاد مسکن به فرمان امام خمینی(ره) این ارگان در زمینه به‌سازی مسکن روستایی، احداث مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، احداث مسکن روستایی، اجرای طرح هادی و دیگر زمینه‎ها فعالیت می‌کند.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان تصریح کرد: بنیاد مسکن یک نهاد انقلابی، غیر دولتی عمومی است که به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در راستای محرومیت زدایی تشکیل شد و در بحث مسکن شهری و روستایی بنیاد مسکن طرحهای خوبی در دولت تدبیر و امید انجام داده است.

کد خبر 4112851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha