پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۲۵

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان:

شرط خروج از کشور داشتن گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار است

شرط خروج از کشور داشتن گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار است

سمنان - معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه شرط خروج از کشور داشتن گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار است، گفت: متقاضیان مراسم پیاده روی اربعین از هم اکنون اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر،   سرهنگ حسین پیوندی غروب شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرط لازم برای خروج از کشور داشتن گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار است، ابراز داشت: متقاضیان شرکت در مراسم اربعین می توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ نسبت به تحویل مدارک و صدور گذرنامه در کمترین زمان ممکن اقدام کنند.

وی با بیان اینکه اتباع بیگانه و خارجی تنها از مرز شلمچه اجازه خروج دارند، افزود: زائران ایرانی می توانند از مرزهای مهران، چزابه و شلمچه عبور کنند و از سوی دیگر پلیس امنیت در کنسولگری های ایران در شهرهای نجف، بغداد و کربلا به منظور تسریع در صدور اسناد مفقودی در خدمت زائران خواهند بود.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان بابیان اینکه زائران اربعین حسینی(ع) می توانند از هم اکنون مقدمات سفر را آماده کنند، ابراز داشت: از جمله شروط لازم برای ورود به کشور عراق اخذ ویزا است که باید از طریق سفارتخانه برای دریافت روادید اقدام شود.

پیوندی ادامه داد: پلیس هیچگونه دخل و تصرفی در صدور روادید ندارد صدور ویزا، مبلغ و فرآیند آن برعهده سفارتخانه عراق و وزارت امورخارجه است که اخذ ویزای انفرادی توصیه پلیس به شمار می رود.

وی یادآور شد: پلیس گذرنامه همه روزه از ساعت ۷:۳۰ الی ۲۰ شب پاسخگوی زائران هستند و در دفاتر پلیس +۱۰ نیز از ساعت هشت صبح تا ۱۶ متقاضیان می توانند نسبت به ارائه مدارک لازم اقدام کنند.

کد خبر 4120795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha