۱۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۵۷

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یزد در گفتگو با مهر خبر داد :

شیوع یک بیماری و انتقال 100 دانشجوی دانشگاه یزد به بیمارستان / تعطیلی یک هفته ای دختران دانشگاه یزد

شیوع یک بیماری و انتقال 100 دانشجوی دانشگاه یزد به بیمارستان /  تعطیلی یک هفته ای دختران دانشگاه یزد

امر اللهی گفت: در پی شیوع نوعی بیماری در میان دانشجویان خوابگاه دختران دانشگاه یزد 100 نفر از دختران خوابگاهی به بیمارستان منتقل شدند. هم اکنون یک هزار نفر از سکنه خوابگاه دختران محل سکونت خود را ترک کرده اند و یک هفته می توانند در منازل خود به استراحت بپردازند.

امر اللهی - معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: از یکشنبه شب گذشته 2 نفر از دانشجویان خوابگاه دختران دچار ناراحتی با علائم تب و لرز، سرگیجه و استخوان درد و در نهایت اسهال شده بودند که به بیمارستان منتقل شدند.

وی اضافه کرد: آمار دانشجویان مبتلا روز به روز افزایش می یافت به طوری که در شب دوم 8 نفر دچار بیماری شدند و شب سوم نیز 100 نفر از دانشجویان به بیمارستان منتقل شدند. اکثر دانشجویان مورد درمان سرپایی و 10 نفر نیز به مدت یک شب در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفتند.

معاون دانشجویی دانشگاه یزد در خصوص علت شیوع این بیماری میان دانشجویان اظهار کرد: نوعی باکتری که راه انتقال آن از طریق مدفوع است، عامل بیماری است.

وی با بیان اینکه یک هزار و 900 نفر در خوابگاه دختران دانشگاه یزد سکونت دارند، افزود: این ایام مقارن با امتحانات میان ترم دانشجویان است و با توجه به اینکه یک هزار نفر از دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه را ترک کرده اند و ضمن اینکه امکان سرایت به دانشجویان دیگر نیز وجود دارد، تصمیم گرفته شد امتحانات میان ترم یک هفته به تعویق بیافتد.

امرالهی ادامه داد: کلاس ها تشکیل می شود زیرا در خوابگاه پسران هیچ گونه مشکلی ایجاد نشده است. هیچ گونه غیبتی برای پسران دانشگاه یزد موجه نیست زیرا هیچ کونه علائمی در آنها دیده نشده اما غیبت دختران به مدت یک هفته موجه است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یزد عنوان کرد که کلیه هزینه های بستری و درمان دانشجویان بیمار توسط دانشگاه یزد پرداخت می شود.

کد خبر 414609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha