به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از جهادکشاورزی هرمزگان، سید رضا امیری زاده، افزود: این بذرها شامل ارقامی همچون اکسین، نیمروز، wb۹۰،wb۹۰-۱۴-۴ و زهک هستند.
وی عنوان کرد : معرفی ارقام جدید با عملکرد بالا و اقتصادی کردن بخش کشاورزی از مهمترین اهداف توزیع این بذرها هستند.
امیری زاده با اشاره به اینکه سال گذشته سطح زیرکشت محصول جو ۱هزار و ۱۳۰هکتار بود و امسال این سطح به ۱ هزار و ۳۰۰ هکتار افزایش خواهد یافت، اظهار داشت : پیش بینی می شود امسال ۴ هزار و ۵۰۰ تن جو تولید شود.
وی اضافه کرد : به دلیل بهره گیری از بذرهای گواهی شده ، افزایش سطح و تغذیه مناسب پیش بینی می شود تولید امسال نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته باشد. سال گذشته ۳ هزار و ۳۹۰ تن جو در استان تولید شد. شهرستان حاجی آباد از مناطق مهم تولید جو در استان است.
نظر شما