پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۹:۲۹

نایب رئیس انجمن علوم و فنون اصفهان:

بخشودگی هزینه حامل های انرژی نانوایی ها وعده پوشالی است

بخشودگی هزینه حامل های انرژی نانوایی ها وعده پوشالی است

اصفهان - نایب رئیس انجمن علوم و فنون اصفهان گفت: بخشودگی هزینه حامل های انرژی نانوایی ها به جای افزایش قیمت نان، از سوی رئیس اتاق اصناف کشور تنها یک وعده پوشالی است.

محمدرضا خواجه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رئیس اتاق اصناف کشور نمی تواند بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها وعده بخشودگی هزینه حامل های انرژی را به نانوایان بدهد و این گفته از سوی وی تنها یک وعده پوشالی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر از افزایش قیمت نان جلوگیری شد و این به معنای سرخوردگی نانوایان و بی کیفیت شدن نان است، ادامه داد: اگر هم بپذیریم مجلس به منظور حمایت از نانوا بخشودگی هزینه حامل های انرژی نانوایی ها را مصوب کند، دستمزد کارگر که هر سال زیاد می شود یا حتی اجاره بهای مغازه‌ها که نانوا را تحت فشار قرار می دهد نیز از عوامل دیگری است که نانوا را سرخورده کرده است.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون اصفهان تاکید کرد: چون نان یک کالای اساسی و اصلی هر خانوار هست بنابراین هر گاه نانوایان بخواهند اقدامی آتش به اختیار انجام دهند وخودسرانه قیمت نان را افزایش دهند، تنبیه و سرکوب می شوند.

وی که جلوگیری از افزایش قیمت نان را پتک بزرگی بر سر کیفیت نان عنوان کرد، در ادامه گفت: با این اقدام از جیب نانوان، نان بر سر سفره های مردم می رود و این ظلم بزرگی به نانوا است.

کد خبر 4164144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha