پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۱۳

معاون وزیر بهداشت خبر داد:

هزینه ۵۰ درصدی درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در حوزه کارکنان

هزینه ۵۰ درصدی درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در حوزه کارکنان

یاسوج- معاون وزیر بهداشت گفت: بیش از ۵۰ درصد درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد صرف پرداخت هزینه کارکنان قراردادی، شرکتی و طرحی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی شنبه شب در حاشیه بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) شهر دهدشت افزود: در صورت تبدیل وضعیت و پرداخت حقوق و مزایا از بودجه جاری بسیاری از مشکلات موجود دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برطرف می شود.

جان بابایی از پرداخت حقوق و مزایای چهار هزار نیروی روزمزد، قراردادی و طرح از محل منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد و از آن به عنوان یکی از مهمترین مشکلات این دانشگاه یاد کرد.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به پروژه های بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، بر تسریع در ساخت و تکمیل پروژه های بخش بهداشت و درمان این شهرستان تاکید کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با وجود تمامی محدودیت های منابع مالی، پروژه های حوزه بهداشت و درمان این استان فعال هستند و امید است با تزریق منابع شاهد افزایش سرعت تکمیل پروژه ها و بهره برداری از آنها در آینده ای نزدیک باشیم.

اورنگ ایلامی افزود: بر اساس تفاهم نامه با بنیاد برکت ساخت ۱۰ پروژه عمرانی هدفگذاری شده است که علیرغم عدم تزریق اعتبار دو پروژه را به اتمام رسانده ایم.

کد خبر 4174019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha