پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۴:۳۸

مدیرعامل باشگاه راه آهن در گفتگو با مهر:

با نظر هیات مدیره باشگاه میثاقیان جانشین رضوی شد/ راه آهن به میانه های جدول صعود می کند

با نظر هیات مدیره باشگاه میثاقیان جانشین رضوی شد/ راه آهن به میانه های جدول صعود می کند

بیژن شیری گفت: تغییر و تحول در کادر فنی تیم فوتبال راه آهن و جانشینی اکبر میثاقیان به جای عباس رضوی با نظر مستقیم هیات مدیره باشگاه صورت پذیرفت.

مدیرعامل باشگاه راه آهن با بین این مطلب به خبرنگارمهر، گفت: هفته گذشته مذاکرات قابل قبولی با اکبر میثاقیان داشتیم که در نهایت صبح روز چهارشنبه پس از اجماع هیات مدیره باشگاه راه آهن مقرر شد وی به عنوان جانشین رضوی در این تیم آغاز به کارکند.

وی درخصوص دلایل تکذیب اخبار پیوستن میثاقیان به راه آهن توسط مسئولان این باشگاه گفت: از من به عنوان مدیرعامل باشگاه سئوال می شد که آیا مذاکرات با میثاقیان به نتیجه نهایی رسیده که با توجه به شرایط موجود وعدم توافق کامل بین طرفین پاسخ منفی به این سئوال می دادم. برای این کار دلایل مختلفی داشتم که یکی از آنها مذاکرات مسئولان باشگاه با مربیان دیگر بود، زیرا این احتمال وجود داشت که با میثاقیان به نتیجه نرسیم و باید جایگزینی برای وی در نظر می داشتیم.

شیری با اشاره به حمایتهای اخیر خود و هیات مدیره باشگاه راه آهن از عباس رضوی عنوان داشت: زمانی که من به باشگاه راه آهن آمدم از سوی مدیریت قبلی عباس رضوی به عنوان سرمربی انتخاب شده بود، مدیران باشگاه نیز حمایت کافی و وافی را از وی داشتند. با توجه به زمان اندکی که تا آغاز رقابتهای لیگ برتر پیش رو داشتیم از تغییر در کادر فنی خودداری کرده و مصلحت باشگاه را برآن دیدیم که رضوی در لیگ برترهمراه تیم راه آهن باشد.

وی ادامه داد: اینکه امروز رضوی از سمت خود برکنار می شود دلیلی بر ضعف و ناتوانی وی نیست. او نیز همانند بیشتر مربیان با تیمش به شرایطی رسیده بود که بازدهی لازم را نداشت و باید جای خود را به فردی دیگر می داد. به همین خاطر با احترام و اعتقاد به این نکته که رضوی یک مربی قدیمی با اخلاق و آشنا به اصول فنی فوتبال است میثاقیان را به عنوان سرمربی راه آهن انتخاب کردیم.

اینکه چرا باشگاه راه آهن اقدام به انتخاب مربی چون رضوی کرد، که سالها از فوتبال ایران دور بوده است، سئوالی است که مدیرعامل این باشگاه در پاسخ به آن گفت: این بحث به پیش از آغاز مسابقات لیگ برتر باز می گردد. در آن شرایط تاکید مدیریت باشگاه بر این بود که فردی سرمربی راه آهن شود که از حواشی به دور باشد و این جریان مخرب را از این تیم دور کند. با همین طرزتفکر نیز رضوی سرمربی راه آهن شد.

شیری اذعان داشت: انتخاب اعضای کادر فنی بر عهده میثاقیان است، زیرا او به عنوان سرمربی تیم باید پاسخگوی نیازهای تیم باشد و بر این اساس باید اختیارات لازم  به وی داده شود.

مدیرعامل باشگاه راه آهن از آینده روشن این تیم در لیگ برتر یاد کرد و گفت: با توجه به پتانسیل مجموعه راه آهن امیدوارم تیم از شرایط موجود رهایی جسته و به میانه های جدول صعود کند.

کد خبر 418022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha