پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۰۵

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان مطرح کرد؛

تسهیلات ایجاد اشتغال روستائیان باگذشت ۱۰ ماه از سال پرداخت نشد

تسهیلات ایجاد اشتغال روستائیان باگذشت ۱۰ ماه از سال پرداخت نشد

خرم‌آباد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از عدم پرداخت تسهیلات ایجاد اشتغال برای روستائیان و عشایر این استان باگذشت ۱۰ ماه از سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی آشتاب در جلسه بررسی و تبیین راهکارهای عملی و اجرایی قانون حمایت و ایجاد اشتغال پایدار روستائیان و عشایر در لرستان اظهار داشت: دستورالعمل ایجاد اشتغال برای روستائیان و عشایر به استان ارائه‌شده و این امر نیز به جامعه هدف اطلاع‌رسانی شده است.

وی بابیان اینکه بر اساس اعلام بانک‌های استان هنوز اعتبارات این حوزه به آن‌ها ابلاغ نشده است گفت: باوجود گذشت ۱۰ ماه از سال هنوز این امر در لرستان عملیاتی نشده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تأکید بر اینکه این تسهیلات باید ا ز سوی سه بانک پیش‌بینی‌شده در این زمینه پرداخت شود گفت: تاکنون این امر از سوی بانک‌ها انجام‌نشده است.

آشتاب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره معرفی هزار و ۱۰۰ طرح مشاغل خانگی این استان به بانک‌ها با سرمایه‌گذاری ۵۵ میلیارد تومان گفت: همچنین هزار و ۷۶۸ طرح اشتغال فراگیر نیز در استان شناسایی‌شده و اعتبار موردنیاز آن‌ها ۴۰۳ میلیارد تومان است.

وی گفت: در صورت بهره‌برداری از این تعداد طرح اشتغال فراگیر هشت هزار و ۴۹۷ فرصت شغلی در استان ایجاد می‌شود.

کد خبر 4197102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha