۲۳ دی ۱۳۹۶، ۹:۵۹

کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی اسدآباد عنوان کرد:

برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد در اسدآباد

برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد در اسدآباد

اسدآباد - کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی اسدآباد از برگزاری دوره های آموزشی پیشگیری از اعتیاد در این شهرستان خبر داد.

محمد مصباحی در گفتگو با خبرنگار مهر  از برگزاری دوره های آموزشی پیشگیری از اعتیاد در مساجد شهرستان با حضور مسئولین هیئات مذهبی و مداحان خبر داد.

وی با اشاره به آسیب‌های موجود در جامعه گفت: نخست بحث اعتیاد و دیگری مسئله فضاهای مجازی و رسانه‌ای است که از معضلات آسیب رسان جامعه ما به شمار می‌رود.

مصباحی با اشاره به اهمیت پرداختن به بحث اعتیاد اظهار داشت: موضوع اعتیاد یک سند بالا دستی محسوب می‌شود به گونه‌ای که اهمیت آن از تمام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه ما بیشتر است.

وی در ادامه با اشاره به انجام فعالیت روحانیون در این مورد عنوان کرد: در سه حوزه کمک به پیشگیری و درمان و مقابله؛ جامعه روحانیون می‌تواند فعالیت‌هایی را در بحث مواد و اعتیاد انجام دهد و باید در تمام این حوزه ها با دقت ‌نظر و احتیاط وارد شده و موشکافانه امور را انجام داد.

کد مطلب 4197932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha