به گزارش خبرنگارمهر، خلیل رنجبرامروز سه شنبه درکارگاه تخصصی اختلالات یادگیری ویژه اولیای دانش آموزان با نیاز ویژه درمدارس عادی که در سنندج برگزار شد، گفت: خدمات توانبخشی از قبیل گفتار درمانی، کار درمانی، خدمات مشاورهای برای دانشآموزان و اولیاء دانش آموزان با استفاده از ابزارهای خاص، روش های آموزش و تجهیزات ویژه ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه این خدمات زمینه پرورش قوای فکری و جسمی دردانش آموزان با نیاز ویژه فراهم می کند، عنوان کرد: خدمات آموزشی و توانبخشی زمینه استقلال نسبی فرد با نیازویژه را در جامعه فراهم کرده و سبب بازگشت مجدد آنان به جامعه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سطح استان خدمات آموزشی، پرورشی وتوانبخشی به بیش از پنج هزاردانش آموزبا نیاز ویژه ارائه می شود، افزود: تعیین مشکلات آموزشی و رشدی این دانش آموزان با ارزیابیهای دقیق و مشخص برای طراحی برنامهای مفید و پاسخگو به نیازهای آن ها صورت میگیرد چرا که برنامه طراحی شده برای دانش آموزان عادی پاسخگوی نیاز آنان نیست.
زنجبر ادامه داد: دانش آموز با اختلال یادگیری، فردی است که در زمینههای یادگیری، ارتباط و رفتار سازشی و هیجانی و رشد جسمی، نیازمند آموزش، مراقبت و سلامت است.
وی بیان کرد: توانبخشی مجموعه ای است که اقداماتی هدفمند را در جهت قادرسازی فرد با نیاز ویژه به منظور دست یابی به سطح نهایی توانایی و عملکرد جسمی، حسی، ذهنی روانی، اجتماعی و حفظ این توانایی ها انجام می دهد.
رییس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان اظهارداشت: تجهیزات توانبخشی، ویلچر، واکر، سمعک و عینک و خدمات گفتاردرمانی وکاردرمانی به صورت رایگان به دانش آموزان با نیازهای ویژه عرضه میشود.
رنجبر اضافه کرد: دانش آموزانی که بیمارهای مادام العمر دارند و داروهای خاص مصرف کنند تا اتمام دوران تحصیل داروهای مورد نیاز را بصورت رایگان دریافت میکنند.
نظر شما