پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۹۶، ۲۳:۲۶

رئیس شورای آموزش‌وپرورش مهدی‌شهر:

مدارس مهدی‌شهر دوشنبه تعطیل است

مدارس مهدی‌شهر دوشنبه تعطیل است

مهدی شهر - رئیس شورای آموزش‌وپرورش مهدی‌شهر گفت: به علت بارش برف و یخ زدگی سطح معابر مدارس سطح این شهرستان در نوبت صبح روز دوشنبه تعطیل است.

حسن ارگی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به بارش سنگین برف و برودت هوا در  مهدی‌شهر، اظهار داشت: به علت بارش سنگین برف و برودت هوا و احتمال یخ‌زدگی معابر، مدارس شهرستان مهدی‌شهر در نوبت صبح روز دوشنبه ۹ بهمن‌ماه تعطیل است.

وی افزود: فعالیت همه مقاطع تحصیلی در سطح شهرستان مهدی‌شهر در شهرهای شهمیرزاد، مهدی‌شهر و درجزین و روستاهای تابعه این شهرستان تعطیل اعلام شد.

فرماندار مهدی شهر با بیان اینکه سرمای زیاد در اثر بارش برف و لغزندگی معابر سبب تعطیلی مدارس این شهرستان شده است، ابراز داشت: با هماهنگی‌های صورت گرفته در خصوص تعطیلی مدارس، مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در سطح این شهرستان تعطیل‌ هستند.

بارش برف در  مهدی‌شهر از بعدازظهر روز شنبه آغاز و در برخی از معابر و خیابان‌های این شهرستان به علت لغزندگی معابر، عبور و مرور وسایل نقلیه با اختلال مواجه شده است.

کد خبر 4212927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha