۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۹:۳۳

ابتکار:

احزاب در جامعه نقش دیده بانی دارند/ توجه به گفت‌وگوی بین نسلی

احزاب در جامعه نقش دیده بانی دارند/ توجه به گفت‌وگوی بین نسلی

قم - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده پیشگیری از آسیب‌ها و دیده بانی در جامعه را از نقش‌های مهم احزاب و تشکل‌ها دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار غروب دوشنبه در نشست صمیمی با مسئولان سمن‌ها و احزاب قم که در تالار امام رضا(ع) فرمانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: موضوع زنان و خانواده در دولت دوازدهم از مباحث جدی است که مورد توجه قرار گرفته است و رئیس جمهور اقداماتی برای بهبود و پیشبرد برنامه‌هایی در این زمینه با همکاری سازمان‌های مردم نهاد دارد.

وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم با همکاری احزاب و تشکل‌های سیاسی این برنامه‌ها را به خوبی را پیش ببریم، گفت: در جهت تقویت سازمان‌های مردم نهاد تلاش می‌کنیم چرا که در نقش آفرینی و آموزش مردم بسیار اهمیت دارند و حتی در بعضی مواقع تأثیر آن‌ها از سازمان‌های دولتی بیشتر است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده پیشگیری از آسیب‌ها و دیده بانی در جامعه را از نقش‌های مهم احزاب برشمرد و افزود: رسانه‌ها در این دیده بانی نقش مهمی دارند تا میزان تحقق و پایبندی دستگاه‌ها به قوانین را ارزیابی و نقد کنند.

وی تصریح کرد: دولت دوازدهم به این معتقد است و زمینه را فراهم آورده تا این نقش دیده بانی که می‌تواند از انحراف و فساد جلوگیری نماید و به اصلاح مستمر منتهی شود به بهترین نحو انجام گیرد.

ابتکار گفت: امروز همه علاقمند هستیم آن اهداف متعالی که برایان انقلاب کردیم را در واقعیت و عمل مشاهده کنیم؛ نسل جوان باید ارزیابی درستی داشته باشد و با نسل‌های قبل از خود پیوند و ارتباط برقرار کند.

توجه دولت به خانواده

وی خانواده را از مسائل مهم و مورد توجه دولت دانست و ادامه داد: خانواده در همه دنیا و کشور ما نیز دچار تحولاتی شده است که اگر ما نسبت به این تحولات آگاه نباشیم و نتوانیم خود را تجهیز کنیم و آن تعریفی که از خانواده داریم را محقق نماییم و خانواده سالم و شکوفا را ایجاد و حفظ کنیم آسیب‌های جدی به جامعه و اقتصاد ما وارد می‌آید.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عنوان کرد: نسل آینده اگر می‌خواهد سالم و در محیطی به دور از خشونت باشد باید به آن‌ها توجه شود که خوشبختانه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است و لایحه خشونت علیه زنان و حمایت از کودکان و نوجوانان در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه احزاب بخش مهم نهادهای مدنی هستند و نقش کلیدی دارند، ابراز داشت: احزاب بیش از گذشته در دنیا به موضوعات اجتماعی توجه دارند و برای اینکه جایگاه خود را تقویت کنند و حضور تأثیرگذار در جریانات داشته باشند به موضوعات اجتماعی می‌پردازند.

ابتکار تصریح کرد: اکنون احزاب در تحولات اجتماعی نقش آفرین و تعیین کننده‌اند و در حوزه خانواده و طرحی گفتگوی ملی خانواده نقش مهمی ایفا می‌کنند و جریان ساز هستند.

وی به موضوع بین نسلی اشاره کرد و افزود: این یکی از موضوعات محوری است که باید مورد توجه قرار بگیرد که متأسفانه این گفتگو مدت زمانش کاهش یافته و امروز شبکه‌های اجتماعی وقت زیادی را از اعضای خانواده‌ها می‌گیرند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه پدیده تغییر نسلی در جامعه ایران به دلیل نبود ارتباط مناسب و ناهماهنگی نسل ایدئولوژیک گذشته با نسل رو به مدرن جدید به مسیر دشوارتری افتاده و بسته ماندن باب گفتگو می‌تواند آن را به بحرانی بزرگ تبدیل کند، گفت: برای گفتگو ملی خانواده و بین نسلی برگزاری نشت‌هایی با مخاطبین جوان می‌تواند شروع خوبی باشد.

کد خبر 4220366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha