پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۴۱

بخشدار ویژه خارگ:

مقاومت و ایثارگری‌های اهالی خارگ فراموش نمی‌شود

مقاومت و ایثارگری‌های اهالی خارگ فراموش نمی‌شود

بوشهر - بخشدار ویژه خارگ گفت: مقاومت و ایثارگری‌های اهالی خارگ فراموش نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رضایی صبح پنجشنبه در دیدار با خانواده شهید درودگاهی و امانی اظهار داشت: تکریم خانواده شهدا از واجبات است ، امنیت امروز ایران اسلامی حاصل خون شهداست. جزیره مقاوم خارگ یکی از خطوط مقدم اصلی هشت سال دفاع مقدس است.

وی افزود: خدمت رسانی به خانواده شهدا باید سرلوحه امور مسئولان قرار بگیرد، در دهه مبارک فجر برنامه های فراوان عمرانی و فرهنگی داشتیم ولی تمرکز اصلی ما بر نیازهای اصلی اهالی شریف خارگ است.

نماینده عالی دولت در جزیره خارگ تصریح کرد: نکند ما درگیر حواشی شویم و خدمت به مردم را فراموش کنیم، خدمت به مردم جناحی نیست، خدمت صادقانه به اهالی مردم شریف باید سر لوحه امور قرار گیرد.

رضایی در پایان یادآور شد: جزیره خارگ همیشه یک جزیره ثبات بوده است به برکت خون شهدا و رهبری امام خامنه ای در شرایط بسیار خوبی هستیم و خوب پیشرفت کردیم و انقلاب در مسیر بسیار خوبی قرار گرفته است، وظیفه تمامی مسئولان است دستاوردهای دولت در جزیره خارگ را به صورت شفاف به مردم ارائه دهند.

کد خبر 4222894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha