پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۱۱

رئیس کمیته بودجه و نظارت تذکر داد:

ضرورت پرهیز از عضویت افراد در هیئت مدیره بیش از یک شرکت

ضرورت پرهیز از عضویت افراد در هیئت مدیره بیش از یک شرکت

رئیس کمیته بودجه و نظارت در خصوص ضرورت شایسته سالاری در هیئت مدیره شرکتها، موسسات و سازمانها و پرهیز از عضویت افراد به صورت همزمان در هیئت مدیره بیش از یک شرکت تذکر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فراهانی در جلسه شورای شهر تهران گفت: شایسته سالاری و شایسته گزینی در شهرداری ،سازمانها و شرکت ها یکی از راههای برون رفت از وضعیت فراهم شده برای شهر و شهرداری تهران در ۱۲ سال گذشته است، در این میان توجه به سازمانها ،شرکت ها و موسسات وابسته میتواند راهگشا و زمینه ساز خلق ارزش بر پایه دارایی های شهرداری شود، بر همین اساس باید تداوم رویه دوره گذشته در  انتصاب مدیران شهرداری به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت ها و سازمانهای متعدد پایان یابد و افراد ،اشخاص شایسته ای به عنوان عضو هیئت مدیره و مدیرعامل انتخاب شوند که مدیر درآمد باشند و نه مدیر هزینه!  البته این مهم با انتخاب افرادی دارای سابقه مدیریت های دولتی و شهرداری اتفاق نخواهد افتاد، زیرا اینچنین مدیرانی در برابر تکلیف درآمدی به این در و آن در خواهند زد تا از بار کسب درآمد شرکت و سازمانشان بکاهند و اعضاء هیئت مدیره ای که علاوه بر این عضویت در شهرداری نیز پست مدیریتی دارند ،به قطع و یقین فرصتی برای اندیشیدن به نظام راهبری و اداره شرکتها و سازمانها نخواهند داشت.   
 
وی افزود: بر همین اساس در راستای اجرای وظایف نمایندگی مردم شریف تهران  با توجه به بند ۲ و ۳ ماده ۷۱ قانون تشکیلات ، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و با عنایت به بکارگیری برخی مدیران شهرداری به عنوان عضو هیئت مدیره در بیش از یک شرکت در اجرای تبصره ۲ ، قانون اصلاح ماده ۲۴۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت به شهرداری تهران تذکر می دهم.  

فراهانی گفت: تبصره ۲، قانون اصلاح ماده ۲۴۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ مجلس شورای اسلامی صراحتاٌ  اشعار می دارد: «هیچ فردی نمی تواند اصالتا یا به نمایندگی از شخص حقوقی، همزمان در بیش از یک شرکت که تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادها یا موسسات عمومی غیر دولتی است به سمت مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره انتخاب شود. متخلف علاوه بر استرداد وجوه دریافتی به پرداخت جزای نقدی معادل وجوه مذکور محکوم می شود».

رئیس کمیته بودجه و نظارت اظهار کرد: این مصوبه اولاٌ  اصل حضور فرد (چه اصالتا و چه به نمایندگی) و ثانیاٌ دریافت وجوه را توسط افراد در بیش از یک هیات مدیره جایز نمی شمارد لذا با استناد به نص صریح این قانون شایسته است در اسرع وقت زمینه های اجرای آن در شرکتها،سازمانها و موسسات وابسته به شهرداری تهران به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی فراهم گردد.

وی یادآور شد: امید است با اقدام شهرداری تهران در چارچوب قانون و توجه به شایسته سالاری شاهد توجه و بیش از پیش به جوانان خلاق و نخبه مملکت که این روزها فضای کسب و کار کشور را با خلق استارت آپ ها دگرگون کرده اند باشیم و شرکت داری و کسب و کار شرکتی شهرداری نیز از حضور این جوانان بهره مند گردد.

کد خبر 4236402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha