پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۰۵

نوزدهمین همایش آموزش علوم پزشکی اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود

نوزدهمین همایش آموزش علوم پزشکی اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود

نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره شهید مطهری اردیبهشت ماه سال ۹۷ برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عظیم میرزازاده رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با تشریح اقدامات صورت گرفته پیرامون برگزاری نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره شهید مطهری از برگزاری این همایش کشوری در اردیبهشت ماه سال ۹۷ همزمان با هفته آموزش  و روز استاد خبر داد. 

وی اظهار داشت: مراحل اجرایی این همایش از مهرماه سال ۹۶ با دعوت از کمیته های علمی، مشخص کردن چارچوب همایش و پذیرش خلاصه مقالات در حیطه های همایش با محوریت تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی انجام پذیرفت. از ارسال کنندگان خواسته شد در صورت انطباق طرح آنها با بسته های تحول و نوآوری با اشاره مشخص به بسته مربوطه اساتید را در داوری یاری کنند.

میرزازاده از برگزاری سخنرانی های کلیدی و سمپوزیوم ، جلسات موازی به منظور ارائه تجربیات طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی ، کلینیک های مشاوره و برگزاری کارگاه های مختلف در زمان برگزاری همایش خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: در همایش سال ۹۷ رشد نسبتاً خوبی در پذیرش مقالات داشتیم بطوریکه حدود ۷۸۰ خلاصه به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد ۵۰۰ خلاصه مقاله مرتبط با بسته های طرح تحول نوآوری در آموزش پزشکی بودند که با رایزنی با ستاد طرح تحول ۲۴ مقاله جهت ارائه در همایش انتخاب شدند.

رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی از برگزاری ۲۲ کارگاه در حین و بعد از برگزاری همایش کشوری آموزش پزشکی خبر داد و خاطرنشان کرد: در همایش امسال ۳۶۰ خلاصه مقاله به صورت سخنرانی کوتاه و پوستر به دبیرخانه ارسال شده است که مراحل داوری آنها به اتمام رسیده است و اطلاع رسانی به افرادی که خلاصه مقالاتشان پذیرفته شده آغاز شده است.

وی یکی از ویژگی های بارز نوزدهمین همایش کشوری آموزش پزشکی را استفاده از ظرفیت های بین المللی حوزه آموزش پزشکی برشمرد و اظهار داشت: از چندین استاد حوزه آموزش پزشکی در عرصه بین الملل برای حضور در این همایش دعوت شده تا علاوه بر ایراد سخنرانی کلیدی و شرکت در کارگاه های مختلف، جلساتی هم با مسئولان حوزه آموزش پزشکی داشته باشند.

میرزازاده از بازنگری آیین نامه جشنواره شهید مطهری بعد از ۱۰ دوره و ابلاغ به دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و افزود: فرآیند داوری مقالات جشنواره انجام شده است که فرآیند نهایی انتخاب فرایندهای برتر با توجه به ۲ مرحله ای بودن آن در آینده ای نزدیک تکمیل خواهد شد. تصمیم گرفته شده است فضای غرفه های جشنواره به صورت کلان منطقه ای باشد که ماهیت آکادمیک، فناورانه و دانش بنیان آن در جشنواره پررنگ باشد.

وی به استفاده از فناوری اطلاعات در مدیریت اجرایی این همایش اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت تخصصی این همایش با محوریت تحول و نوآوری و توسعه آموزش پزشکی طیف وسیعی از سیاستگذران توسعه آموزش پزشکی تا دانشجویان و کارشناسان از مخاطبان این همایش هستند که امیدواریم با برگزاری موفقیت آمیز این همایش گامی در جهت پاسخگویی به نیازهای آموزش پزشکی کشور برداریم.

رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی از برگزاری سمینار سراسری سیاستگذاری آموزش علوم پزشکی همزمان با برگزاری نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی به منظور تکمیل نیازهای مخاطبین همایش خبر داد و گفت: نیازهای خاص سیاستگذران و مدیران ارشد آموزشی نیاز به ساماندهی، مدیریت و به رسمیت شناختن دارد که در قالب یک سمینار با حضور مسئولین ارشد وزارت بهداشت و مدیران و معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.

کد خبر 4243107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha